Головна Новини Політика внутрішня політика Чому слідом за звільненням очільніка поліції Харківщини, у відставку йде його колега з Чернівеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому слідом за звільненням очільніка поліції Харківщини, у відставку йде його колега з Чернівеччини

У відставку подали очільники поліції Чернівецької та Харківської областей

20 серпня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Начальник Головного управління Национальной полиции України в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв подавшу відставку. Про це очільник поліції Буковини написав на сторінці у Facebook.

Чому слідом за звільненням очільніка поліції Харківщини, у відставку йде його колега з Чернівеччини

Звільнення очільніків поліції, фото з відкритих джерел

Дмитрієв три роки очолював орган. У своєму допісівін подякував колегам за співпрацю. За его словами, протягом останніх трьох років Чернівецька область булу найбезпечнішою в Україні.

"Шановні буковинці! Я мав високу честь три роки очолювати Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області — за цей час ми займали лідируючу позицію в державі за рівнем безпеки та довіри населення — без "смотрящих", без злодіїв в законі та з найнижчою криміногенною обстановкою серед областей України. Всі ті вагомі досягнення правоохоронців Буковини були для людей і завдяки людям. Бо кожна блага справа має в собі підтримку та розуміння громади! Я дякую Вам за довіру та бажання змінювати край на краще! Щиро вдячний за плідну співпрацю колегам-правоохоронцям, органам прокуратури, СБУ, судам, крайовій владі та журналістам — завдяки Вам ми вдосконалювались, всебічно розвивались та здобували можливості для розбудови і якісного надання поліцейських послуг! Окремо хочу подякувати кожному працівнику поліції Буковини — я пишаюсь таким колективом! Та бажаю Вам гідно служити, забезпечувати безпеку, мир та законність! ".

Чому слідом за звільненням очільніка поліції Харківщини, у відставку йде його колега з Чернівеччини - фото 2

Крім того, про свою відставку повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Харківській області Андрій Рубель. Він очолюв орган дев'ять місяців. Він також подякував за співпрацю колегам. 

"Головний результат – завдяки вашим зусиллям будь-який громадянин на Харківщині може почувати себе у безпеці. Бажаю усім вам нових здобутків, підтримки і терпіння рідних, розуміння і взаємодії з харків’янами. Крокуємо далі. Служимо та захищаємо!", — написав він. 

Чому слідом за звільненням очільніка поліції Харківщини, у відставку йде його колега з Чернівеччини - фото 3

Нагадаємо, вчора в мережі з'явилося заяву про відставку Арсена Авакова з посади голови Міністерства внутрішніх справ України. Правда правоохороних комітет Верховної Ради НЕ підтрімав звільнення Авакова. Експерт розповілі порталу "Коментарі", чому Аваков решил піті з посади, а такоже, что буде после відставкі, хто прийде Йому на зміну, чим займется Арсен Аваков после відставкі и чи буде ВІН підтрімуваті чінну владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини