Головна Новини Політика рада Віце-спікер парламенту розповів, які закони будуть приймати в 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-спікер парламенту розповів, які закони будуть приймати в 2022 році

Олександр Корнієнко повідомив, що парламент має ухвалити ресурсні законопроекти

24 грудня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Народний депутат та заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко поділився законодавчими планами монобільшості на 2022 рік. Про це повідомляють в прес-службі партії "Слуга народу".

Віце-спікер парламенту розповів, які закони будуть приймати в 2022 році

У 2022 році парламент розгляне ресурсні законопроекти, фото з відкритих джерел

За словами Корнієнка, парламент розгляне пакет законопроєктів про пенсійну реформу, законопроекти про економічний паспорт українця та множинне громадянство. Крім цього, у планах президії Ради розглянути законопроект про реформу Служби безпеки, податкову реформу, децентралізацію та внесення змін до Конституції. Законопроект про децентралізацію доопрацювали, тож його відправлять на експертизу до Конституційного Суду.

Також віце-спікер наголосив, що з 2023 року в Україні має запрацювати пенсійна реформа, що передбачає запуск накопичувальної системи. Через рік запрацює Фонд майбутніх поколінь, що збиратиме кошти для дітей за програмою економічного паспорта.

Окрім цих нововведень, в 2023 році, буде запущена нова система оподаткування, що передбачатиме зниження податків з доходів фізичних і юридичних осіб й запровадження податків на виведений капітал.

Олександр Корнієнко наголосив, що відповідний законопроєкт найближчим часом зареєструють. Раніше депутати від"Слуги народу" анонсували розгляд навесні законопроекту про відкриття ринку лісу, що має позитивно вплинути на меблеве виробництво в Україні.

Заступник голови парламенту пояснив, що в 2022 році депутати мають розглянути в другому читанні законопроєкт про реформу СБУ. У спецслужби хочуть забрати економічні функції та важелі впливу на бізнес.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава фракції "Слуга народу" назвав головний провал в роботі парламенту в 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини