Головна Новини Політика зовнішня політика Путін залишив Зеленського без привітань на День перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін залишив Зеленського без привітань на День перемоги

Але поздоровив український народ з дев'ятим травня

8 травня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 8 травня, президент Російської Федерації Володимир Путін розіслав вітальні послання лідерам пострадянських країн, народи яких брали участь у Другій світовій війні. Поздоровлення отримали всі, окрім очільників України та Грузії. Про це йдеться на офіційному сайті президента РФ.

Путін залишив Зеленського без привітань на День перемоги

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Зокрема путінські вітання отримали гаранти Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, та не визнаної в Україні Південної Осетії.

"Президент Росії висловив упевненість, що традиції братської дружби та взаємовиручки, загартовані в суворі воєнні роки, були й залишаються непорушною основою для побудови і розвитку конструктивних, добросусідських відносин між нашими країнами і народами", — зазначається в повідомленні.

Хоч Володимир Зеленський офіційно не отримав вітань від Путіна, але той не забув передати вітання народам Грузії і України з нагоди 76-ї річниці перемоги в Другій світовій.

Нагадаємо, що останні дні триває активне обговорення зустрічі президентів України та Росії. За останньою інформацією Путін все ж готовий зустрітися з Зеленським, але чекає від нього офіційної пропозиції.

28 квітня, президент України Володимир Зеленський запропонував провести зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Ватикані. Але у Кремлі не впевнені, чи захоче Путін покидати Росію та їхати за кордон для переговорів із Зеленським.

Раніше "Коментарі" розповідали читачам про те, як і в якому форматі можуть зустрітися президенти України та Росії у 2021 році. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини