Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна відреагували на заяву Зеленського про Ватикан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на заяву Зеленського про Ватикан

Прес-секретар Путіна не знає чи той готовий кудись їхати

28 квітня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Російська Федерація поки не отримувала офіційних пропозицій української сторони щодо зустрічі у Ватикані. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У Путіна відреагували на заяву Зеленського про Ватикан

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

"Адже президент Зеленський сказав, що це могло б бути ідеальним місцем для зустрічі. Звісно, про це поки що офіційно не знає ні Ватикан, якщо ми правильно розуміємо, ні російська сторона. Ми поки що не отримували жодної офіційної інформації про те, що конкретизовано і сформульовано таку пропозицію", — зазначив Пєсков.

Також він додав, що наразі не знає чи готовий Путін їхати закордон для проведення двосторонньої зустрічі з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 квітня, Президент України Володимир Зеленський запропонував провести зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Ватикані.

Раніше президент Путін пропонував лідеру України зустрітися в Москві та обговорити стосунки та політику двох країн. Українське суспільство зацікавлено очікує, чим закінчиться історія з ймовірними двосторонніми переговорами українського і російського президента. Багато хто робить припущення, де саме вони можуть відбутися. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ із питань Донбасу Леоніда Кравчука, в Москві зустрічі точно не трапиться. Чому політик так вважає та чому Зеленському варто утриматися від поїздки, читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли, що ж про можливу зустріч Зеленського з Путіним думають українські експерти. Фахівці вважають, що "нормандський формат" російському президенту більше не цікавий. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

А ще на порталі ви можете прочитати про те, хто може стати посередником у діалозі між главами української та російської держав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

28 квітня 2021, 15:48

Куда в следующий раз захочет зелебобик позвать Путина? На вершину Эвереста? В Шамбалу? На Южный полюс? Запасаемся попкорном.


Новини