Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна дали офіційну заяву щодо переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна дали офіційну заяву щодо переговорів

Пєсков чітко дав зрозуміти перспективи зустрічі Путіна із Зеленським

29 квітня 2021, 15:06
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий зустрітися з Володимиром Зеленським для проведення переговорів стосовно двосторонніх відносин з Україною. Про це повідомив його прессекретар Дмитро Пєсков.

У Путіна дали офіційну заяву щодо переговорів

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

За його словами, офіційної заяви українських дипломатів у Кремлі поки не отримували.

"Путін готовий сісти за стіл переговорів із Зеленським про двосторонні відносини", — сказав Пєсков.

Також прессекретар Путіна висловився про стан справ на лінії зіткнення українських військових з бойовиками на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Він вважає, що ситуація була й залишається неймовірно напруженою, "вище за норму". Окрім цього, він безпідставно заявив про цілодобові провокації зі сторони ЗСУ.    

Нагадаємо, 28 квітня, президент України Володимир Зеленський запропонував провести зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у ВатиканіАле у Кремлі не впевнені, чи захоче Путін покидати Росію та їхати за кордон для переговорів із Зеленським.

Раніше "Коментарі" розповідали читачам про те, як і в якому форматі можуть зустрітися президенти України та Росії у 2021 році. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі

Ще "Коментарі" повідомляли, що ж про можливу зустріч Зеленського із Путіним думають українські експерти. Фахівці вважають, що "нормандський формат" російському президенту більше не цікавий. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, хто може стати посередником у діалозі між главами української та російської держав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини