Головна Новини Політика внутрішня політика YouTube заблокував онлайн-трансляцію телеканалу «112 Україна»
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube заблокував онлайн-трансляцію телеканалу «112 Україна»

NewsOne і ZiK продовжують трансляцію

5 березня 2021, 21:14
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube заблокував онлайн-трансляцію телеканал "112 Україна". Про це стало відомо з повідомлення телеканалу "Перший Незалежний".

YouTube заблокував онлайн-трансляцію телеканалу «112 Україна»

112 Україна. Фото із відкритих джерел

При цьому, сторінка телеканалу на YouTube активна, заблокована тільки пряма трансляція, а викладені раніше відеоролики все ще доступні для перегляду. На YouTube-каналах NewsOne і ZiK триває онлайн-трансляція.

"Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський ввів ряд санкцій проти українських телеканалів NewsOne, 112 Україна, ZIK , які номінально належать Тарасу Козаку, а реально Віктору Медведчуку — народному депутату партії ОТЗЖ і куму російського президента. Відповідний указ можна подивитися на офіційному сайті глави України.

Пізніше, глава Служби безпеки України Іван Баканов зробив заяву щодо введених санкцій проти нардепа ОТЗЖ Тараса Козака і телеканалів 112, NewsOne і ZIK. Також Володимир Зеленський вперше публічно прокоментував введення санкцій проти телеканалів 112, NewsOne і Zik, який пов'язують з Віктором Медведчуком. Глава держави назвав рішення РНБО боротьбою за правду.

Ми також писали, що новий канал журналістів ZIK, NewsOne і "112 Україна" закрили майже відразу після початку мовлення . Телеканал "Перший незалежний" пробув в ефірі годину.

Моніторингова місія ООН з прав людини на своїй офіційній сторінці в Facebook опублікувала заяву щодо рішення РНБО про застосування санкцій до Тараса Козака та його телеканалів ZIK, 112 і NewsOne. Згідно з текстом повідомлення, зараз в ООН проводиться ретельний аналіз того, чи відповідає рішення Президента України міжнародному законодавству щодо захисту прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини