Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков оголосив про набір до "команди однодумців": подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков оголосив про набір до "команди однодумців": подробиці (ВІДЕО)

Разумков має намір відвідати кожну область України

13 грудня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Екс-глава українського парламенту Дмитро Разумков оголосив про набір охочих до своєї команди. Відповідну заяву колишній спікер Верховної Ради розмістив у своєму Telergam-каналі.

Разумков оголосив про набір до "команди однодумців": подробиці (ВІДЕО)

Дмитро Разумков - фото: Прес-служба Апарату Верховної Ради

"Я знаю, що ви чули, що ми збираємо команду однодумців і впевнений, що у кожного з вас є бажання рухатися вперед та розвиватися. Тому настав час розширюватися і залучати до команди людей, які дійсно готові змінювати країну на краще. Від сьогодні кожен з вас може долучитися до нашої команди...", — сказав Разумков.

За словами Разумкова, будь-який охочий зможе стати частиною його команди, заповнивши анкету на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії, вказаною у повідомленні.

Крім того, екс-спікер Верховної Ради анонсував плани відвідати кожну область України.

Нагадаємо, що 7 жовтня народні депутати відправили Дмитра Разумкова у відставку 284-ма голосами "за". Через місяць політик опублікував звернення щодо створення міжфракційного об'єднання (МФО) "Розумна політика" з переліком народних обранців, які стали членами його команди .

За словами самого Разумкова, він має величезне бажання побудувати нову партію , з якою вдасться реалізувати все те, що не вдалося зі "Слугою народу". Разумков наголошує, що має намір будувати саме партію, а не політичний проект, як часто кажуть його опоненти.

Екс-спікер ВР ще точно не визначився з назвою своєї політичної сили і навіть не озвучив першу п'ятірку членів своєї партії, а соціологи вже показують, що поки що "партія на папері" колишнього спікера Верховної Ради точно долає прохідний бар'єр до парламенту та може спокійно конкурувати з лідерами парламентських перегонів.

Експерти для видання "Коментарі" оцінювали перспективи політичної сили Разумкова та можливу реакцію Офісу президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини