Головна Новини Політика внутрішня політика Дам відповіді на всі запитання: Порошенко розповів, коли повернеться до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Дам відповіді на всі запитання: Порошенко розповів, коли повернеться до України

Наразі п'ятий президент України перебуває у Варшаві

27 грудня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко, який зараз перебуває у Польщі, повернеться до країни у першій половині січня. Свої наміри політик підтвердив в інтерв'ю 5 каналу.

Дам відповіді на всі запитання: Порошенко розповів, коли повернеться до України

Петро Порошенко - фото "Європейська солідарність"

"У першій половині січня я точно, згідно зі своїм графіком, який не збираюся погоджувати із Зеленським, повернуся в Україну. І дам відповіді на всі питання. І про державну зраду, і про фінансування тероризму", – сказав Порошенко.

Зазначимо, що за словами п'ятого президента, він вирушив до Варшави з робочою поїздкою. У столиці Польщі він проводить багато зустрічей із польськими та європейськими політиками, щоб сформувати коаліцію на підтримку нашої держави.

Нагадаємо, що у понеділок, 20 грудня, стало відомо, що п'ятому державному главі України повідомили про підозру у держзраді. Держбюро розслідувань за взаємодії зі Службою безпеки та під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора розслідує кримінальне провадження з організації схеми постачання вугілля з тимчасово окупованих територій групою осіб на суму близько півтора мільярда гривень. У партії "Європейська солідарність" зазначили, що це вже не перша підозра п'ятому президентові і стосовно нього відкрито кілька справ.

24 грудня низка українських засобів масової інформації, посилаючись на поінформовані джерела, повідомили, що Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання Петра Порошенка за підозрою у державній зраді.

Видання "Коментарі" зверталося до експертів, аби вони проаналізували те, що відбувається навколо політика, і розповіли, як ситуація може розвиватися надалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини