Головна Новини Політика кабмін Чи загрожує відставка міністру оборони Тарану — нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи загрожує відставка міністру оборони Тарану — нардеп

За словами депутата Залізняка, одним з міністрів «на виліт» цієї осені є голова Міноборони

20 липня 2021, 15:07
Поділіться публікацією:

Кадрові перестановки в уряді стали повсякденною річчю для українців, однак за ними завжди спостерігають з інтересом. Чутки про ймовірне звільнення з посади нинішнього голови Міністерства оборони Андрія Тарана ходять вже не один місяць. За словами народного депутата від фракції "Голос" Ярослава Залізняка, міністр дійсно знаходиться на межі звільнення, повідомляє УНН.

Чи загрожує відставка міністру оборони Тарану — нардеп

Голову Міноборони Андрія Тарана можуть відправити восени у відставку. Фото з відкритих джерел

Железняк каже, що, швидше за все, з початком нової, вже осінньої сесії у Верховній Раді, Андрій Таран буде відправлений у відставку.

"Кажуть, що його замінять, кажуть, що є кандидатури серед "слуг народу". Нехай це коментує коаліція", — зазначив депутат.

На думку політика, Тарана можуть звільнити, тому що він нібито не сприяє реформуванню оборонної сфери, а навпаки — призупиняє процес. Ярослав Железняк каже, що подібні дії в країні, яка воює, зрозуміло, що дуже дивують іноземних партнерів України.

Зазначимо, що більш інтенсивно можливу відставку Андрія Тарана почали обговорювати після звільнення Арсена Авакова, який очолював МВС понад сім років.

За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, в ЗМІ головним претендентом на крісло керівника Міноборони називають його колегу Ірину Верещук. Її депутат характеризує як глибоко професійну людину. Однак, попри те, що Верещук вже не перший рік знаходиться у профільному комітеті, вона може і не стати "біля керма" міністерства. Що може стати причиною відмови, читайте в нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як Давид Арахамія відреагував на призначення Дениса Монастирського на місце голови МВС, яке раніше займав Арсен Аваков.

Також на порталі ми підбивали підсумки роботи п'ятої сесії Верховної Ради нинішнього скликання. Які мінуси та плюси помітили вітчизняні експерти, дізнавайтеся в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини