Головна Новини Політика вибори В Слузі народу пояснили, навіщо скликають партійний з'їзд
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу пояснили, навіщо скликають партійний з'їзд

Партійний з'їзд "Слуги народу" має відбутися 21 серпня

27 липня 2020, 09:49 comments1063
Поділіться публікацією:

На партійному з'їзді, який повинен відбутися в кінці серпня, "Слуга народу" остаточно визначиться з кандидатами на місцеві вибори 2020. Президентська політсила офіційно оголосить і затвердить всіх, хто буде змагатися за крісла мерів в українських містах. Про це розповів народний депутат Олександр Качура в ефірі каналу "Україна 24".

В Слузі народу пояснили, навіщо скликають партійний з'їзд

Фото: прес-служба "Слуги народу"

Орієнтовно партійний з'їзд повинен відбутися 21 серпня. До того часу в "Слуги народу" хочуть повністю сформувати списки кандидатів на місцеві вибори.

"Цей з'їзд партії буде швидше технічним. Головна його тема — це прийняття рішень щодо місцевих виборів. Також відбудеться висунення кандидата у народні депутати по округу номер 208. Після цього вже будуть обласні та міські з'їзди партії, де остаточно визначаться з кандидатами до місцевих рад. Кандидатів у мери ключових міст ми представимо публічно на національному з'їзді", — розповів нардеп.

Імена претендентів на посаду мерів найбільших українських міст поки ще невідомі, стверджує Качура.

"У таких великих містах, як Харків або Одеса, ми зараз розглядаємо по декілька кандидатів. Остаточне рішення будуть приймати місцеві депутати та місцеві осередки "Слуги народу". Але вища рада партії і особисто президент також скажуть своє слово", — говорить Качура.

Кандидата від "Слуги народу" на пост мера Києва вже оголосили. Боротися за крісло мера столиці буде нардеп Ірина Верещук.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, як змінилися правила агітації для кандидатів на місцеві вибори. Вони, до речі, повинні відбутися в Україні вже 25 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини