Головна Новини Політика вибори У «Слузі народу» визначилися з кандидатурою на посаду мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» визначилися з кандидатурою на посаду мера Києва

Ірина Верещук в якості кандидата на посаду київського градоначальника підтримали 83 нардепа від партії «Слуга народу»

16 липня 2020, 22:06 comments2867
Поділіться публікацією:

Кандидатом на посаду міського глави Києва від партії "Слуга народу" вибрали нардепа Ірину Верещук. Про це депутати політсили пишуть у своїх Telegram-каналах, передає "УНІАН".

У «Слузі народу» визначилися з кандидатурою на посаду мера Києва

Журналіст видання "Новий час" Марія Шашкова повідомила, що Ірина Верещук отримала підтримку 83 своїх однопартійців, за Олександра Качура проголосували 3 нардепа, за Олександра Дубинського – 41, за Миколи Тищенка – 30, за Дмитра Гуріна – 15.

Нагадаємо, напередодні партійних праймеріз у "Слуги народу" несподівано до чотирьом основним претендентам приєднався п'ятий. Про бажання поборотися за крісло мера столиці заявив народний депутат з "Слуги народу" Дмитро Гурін. Серед усіх охочих поборотися за крісло мера столиці в "Слузі народу" вирішили обрати єдиного кандидата, якого і буде підтримувати партія під час передвиборної гонки. Раніше основних претендентів було чотири: Микола Тищенко, Ірина Верещук, Олександр Дубинський і Олександр Качура. Напередодні в цю компанію вирішив приєднатися ще один – Дмитро Гурін.

Сьогодні заступник голови фракції "Слуга народу" Галина Янченко заявляла, що вибирали кандидата по сумі 3 критеріїв, згідно з якими кандидати могли отримати по 1 балу. Серед критеріїв виділяли такі: підтримка фракції за підсумками таємного голосування, підтримка киян згідно з результатами соцопитування, а також підтримка президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини