Головна Новини Політика вибори Верховна Рада призначила дату місцевих виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада призначила дату місцевих виборів

Дане рішення було ухвалене на засіданні Верховної Ради України

15 липня 2020, 13:49 comments1667
Поділіться публікацією:

Верховна Рада підтримала постанову про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 15 липня.

Верховна Рада призначила дату місцевих виборів

Кабінет міністрів України разом з Центральною виборчою комісією повинні розробити низку заходів і рекомендацій, щоб захистити населення від зараження коронавірусом під час проведення місцевих виборів.

Також на засіданні Верховної Ради було прийнято рішення, що вибори пройдуть по всій території України, крім окупованого Криму та непідконтрольних Україні районів у Донецькій і Луганській областях.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, що потрібно змінити в обов'язковому порядку у Виборчому кодексі України. На думку народного депутата України VIII скликання, експерта Українського інституту майбутнього Ігоря Попова, якби вдалося збити політичні правки та прийняти технічні – це знизило б рівень хаосу в підготовці до виборів. Адже за решту тижня ЦВК має ще поміняти нормативну базу і провести навчання сотень тисяч членів виборчкомів для роботи за новими правилами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини