Головна Новини Політика рада Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання

Наступного пленарного тижня глава засідання має офіційно оголосити про створення об'єднання

8 листопада 2021, 10:16 comments2353
Поділіться публікацією:

Екс-спікер українського парламенту Дмитро Разумков оприлюднив звернення щодо створення міжфракційного об'єднання (МФО) "Розумна політика", а також перелік народних депутатів, які увійшли до його команди. Відповідні документи політик розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання

Дмитро Разумков - фото: Прес-служба Апарату Верховної Ради

Разумков зазначив, що звернення вже розглядається керівництвом Верховної Ради. Наступного пленарного тижня голова парламентського засідання має офіційно оголосити про створення об'єднання.

Так, до МФО увійшли 25 народних обранців, серед яких 21 "слуга народу", а саме: Володимир Козак, Василь Мокан, Роман Соха, Неллі Яковлєва, Оксана Дмитрієва, Валерій Божик, Дмитро Микіша, Артем Дмитрук, Ольга Саладуха, Олександр Бакумов, Олег Воронько, Ольга Коваль, Дар'я Володіна, Роман Бабій, Михайло Новіков, Аліна Загоруйко, Костянтин Касай, Дмитро Гурін, Михайло Крячко, Євген Петруняк, Іван Юнаков, а також виключена з фракції Людмила Буймістер та двоє депутатів із "Батьківщини" — Андрій Ніколаєнко та Володимир Кабаченко. Сам Розумков у списку під номером один.

Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання - фото 2
Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання - фото 3
Разумков опублікував список із 25 депутатів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання - фото 4

При цьому екс-спікер Ради також зазначив, що будь-яка політика має бути чесною та відкритою та базуватися саме на таких принципах.

Нагадаємо, що 5 листопада стало відомо, що Дмитро Разумков має намір створити МФО "Розумна політика". Як видно з назви, лідером новоствореного об'єднання має стати екс-глава Верховної Ради Дмитро Разумков.

Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що говорить такий крок колишнього глави парламенту і до чого він може призвести. При цьому фахівці звертали увагу, що активну позицію проти команди президента займає дедалі більше політиків. До того ж, рейтинги президента і його партії, що знижуються, збільшення тарифів за комунальні послуги явно не зіграє в такій ситуації на руку владі.

Також на порталі "Коментарі" — Зростання рейтингу Дмитра Разумкова лякає Офіс президента: чи позбавлять екс-спікера депутатського мандата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василий

8 листопада 2021, 14:17

Нашей стране сейчас нужны "Розумні економісти та керівники підприємств",а не политики,которых у нас и так в избытке. Если короче,то нужно заканчивать болтологию и начинать реально что-то делать. Вся страна исходит в говорильне ,но не один "знаток" не сделал в своей жизни ничего конкретного из того,о чём говорит.Вот и Разумков нацелился опять во власть ,избрав своим путём политику.Наверное она ему ближе и по душе.Но на мой взгляд,его ждёт судьба Мураева -импозантная внешность,красиво поставленная речь, и ...никаких конкретных дел для пользы страны и народа.А время сейчас такое,что украинцы всё больше и больше перестают верить красивым словам ,произнесённым с высоких трибун и телевизионных шоу-программ,а больше стали следить за делами тех,кто красиво говорит и обещает.


Новини