Головна Новини Політика рада Настрій - позитивний: Разумков показав тест на СOVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Настрій - позитивний: Разумков показав тест на СOVID-19

10 вересня спікер ВР повторно заразився COVID-19

26 вересня 2021, 11:33
Поділіться публікацією:

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков отримав негативний результат тесту на коронавірус. Новиною спікер Верховної Ради поділився на сторінці в Facebook.

Настрій - позитивний: Разумков показав тест на СOVID-19

Дмитро Разумков - фото з відкритих джерел

"Тест на коронавірус — негативний, настрій — позитивний! З завтрашнього дня повертаюся до звичайного робочого режиму. Попереду багато викликів, тому продовжуємо працювати на повну!" — написав під зображенням тесту Разумков.

Настрій - позитивний: Разумков показав тест на СOVID-19 - фото 2

Нагадаємо, що 10 вересня Дмитро Разумков повідомив, що повторно підхопив коронавірусну інфекцію. Про хворобу спікер Верховної Ради дізнався, зробивши тест напередодні форуму Ялтинської стратегії. Тоді глава парламенту зазначав, що його самопочуття задовільне, а сам коронавірус протікає без симптомів.

Зазначимо, що глава Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що прийняття закону про олігархів відбулося за допущення ряду серйозних помилок. Разумков розкритикував саму процедуру прийняття закону про олігархів, назвавши її такою, що не є нормальним підходом у роботі Верховної Ради. Також спікер заявив, що він особисто не пам'ятає, щоб ще колись раніше така процедура застосовувалася в стінах парламенту. Разумков вважає, що законопроєкт про олігархів був прийнятий не за скороченою процедурою, як кажуть на Банковій, оскільки такої процедури не існує.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, що народний депутат Олексій Гончаренко переконаний, що посада голови ВР найближчим часом стане вакантною. На питання "Чи будете ви голосувати за рішення про відставку Дмитра Разумкова?" нардеп відповів, що він не буде за це голосувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини