Головна Новини Політика рада Екс-спікер пояснив чому не підтримує пропрезидентську партію
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-спікер пояснив чому не підтримує пропрезидентську партію

Дмитро Разумков пояснив, що його головний принцип - дотримання букви закону

7 жовтня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Депутати Верховної Ради проголосували за відставку Дмитра Разумкова. Колишній спікер парламенту дав прес-брифінг та відповів на запитання кореспондентів. Дмитро Олександрович розповів чому вирішив зайняти таку відсторонену позицію від партії "Слуга народу", до якої раніше входив та очолював її, повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Екс-спікер пояснив чому не підтримує пропрезидентську партію

Дмитро Разумков розповів про свої цінності, фото з відкритих джерел

Також політик пояснив, що не гониться за піаром для початку політичної кар'єри й не прагне стати комусь конкурентом.

"Тут немає прорахунку, тут є внутрішнє почуття, що ти повинен робити. Команда — це принципи та цінності, з яким ти йдеш до влади. Якщо люди об'єднуються навколо влади, грошей — це теж команда, але мені вона не з руки. Я робив те, що маю. Я живу за принципом "Роби, що мусиш і буде те, що буде". А мусиш ти робити те, що записано в законах. Декому хочеться, щоб закони працювали для інших, а не для них", — зазначив депутат.

Також він наголосив, що український народ такого не допустить.

Крім того, під час засідання Верховної Ради, перед голосуванням, Дмитро Разумков виступив з промовою. Член президії парламенту підкреслив, що його звіт за два роки надіслано всім народним депутатам, тому зупинятися на ньому не доцільно. Політик закликав колег послухати його, а потім зробити свій вибір.

Як повідомляв портал "Коментарі", Разумков висловився про свої президентські амбіції та натякнув, що не відкидає такої ідеї.

Також ми писали, що екс-спікер парламенту допустив, що "слуги народу" можуть спробувати позбавити його мандата, бо сьогодні далеко не все в державі відбувається за законом. Дмитро Разумков зазначив, цей етап в житті він розглядає як новий виклик для себе, який він зуміє пройти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини