Головна Новини Політика рада У Разумкова вже немає впевненості, що «слуги» не позбавлять його депутатського мандата
commentss НОВИНИ Всі новини

У Разумкова вже немає впевненості, що «слуги» не позбавлять його депутатського мандата

Екс-спікер допускає, що в "Слузі народу" можуть діяти не за законом

7 жовтня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

В Україні останнім часом відбувається багато речей, які розходяться з буковою закону, тому немає впевненості, що "Слуга народу" не захоче відібрати у екс-спікера парламенту Дмитра Разумкова депутатський мандат. Як передає видання "Коментарі", про це вже сам позафракційний народний депутат Дмитро Разумков заявив на брифінгу після своєї відставки.

У Разумкова вже немає впевненості, що «слуги» не позбавлять його депутатського мандата

Дмитро Разумков Фото: Фокус

Дмитро Разумков заявив, що він по життю звик діяти виключно, дотримуючись букви закону. Отже, може сказати, що законного права у партії "Слуга народу" позбавити його депутатського мандата немає.

При цьому екс-спікер парламенту допустив, що "слуги народу" можуть спробувати позбавити його мандата, бо сьогодні далеко не все в державі відбувається за законом. Дмитро Разумков зазначив, цей етап в житті він розглядає як новий виклик для себе, який він зуміє пройти.

Також під час брифінгу Разумков зупинився на питанні, що крім колег зі "Слуги народу", за його відставку проголосували представники "Батьківщини", "Довіри", "За майбутнє" та частина розколотого "Голосу". Окремо депутат зупинився на голосуванні за відгук його з посади нардепів "Батьківщини". Дмитро Разумков висловив думку, що сьогодні всі стали свідками того, як соратники Юлії Тимошенко сформували з президентської "Слугою народу" нову коаліцію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова все-таки відправили у відставку. "Слугам народу" підставили плече відразу дві фракції і дві депутатські групи. Всього кнопку "за" натиснули 284 народних депутата.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини