Головна Новини Політика рада Недоторкані лише ліси: Дмитро Разумков розповів про Україну своєї мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Недоторкані лише ліси: Дмитро Разумков розповів про Україну своєї мрії

Політик в виступі наголосив, що це була мета нової партії

7 жовтня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Під час засідання Верховної Ради виступив голова парламенту, якого відсторонили від обов'язків, Дмитро Разумков з промовою. Член президії парламенту наголосив, що його звіт за два роки направлено всім народним депутатам, тому зупинятися на ньому не доцільно.

Недоторкані лише ліси: Дмитро Разумков розповів про Україну своєї мрії

Голова ВР розповів якою має бути наша країна, фото з відкритих джерел

Спікер закликав колег послухати його, а потім зробити власний вибір. Зазначимо, що 7 жовтня Верховна Рада зібралася, щоб проголосувати за відставку Разумкова. Навіть скасували перерву. Данило Гетманцев 7 жовтня буде головуючим під час розгляду питання щодо відставки спікера. 

Дмитро Разумков розповів з трибуни про те, яка Україна його мрії й наголосив, що нова партія була створена саме для того, щоб створити таку країну мрії. 

"Я хочу вам розповісти про Україну моєї мрії. Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народженнях. Україну, де лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери — реальні строки. Де недоторканними є карпатські ліси, а не народні депутати. Де бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунків за комуналку. Де є дороги і немає дурнів. Це Україна реальної та здійсненної мрії.Україна найближчого майбутнього, з якої не поїдуть наші діти", — заявив Дмитро Разумков.

Також він наголосив, що саме з такими цілями йшли нардепи "Слуги народу" до парламенту, це прописували в передвиборчих програмах, яким повірили ті, хто голосував, ті, хто сидить в залі Верховної ради.

Як повідомляв портал "Коментарі", народних депутатів з фракції "Слуга народу", які сьогодні мають свою позицію і відмовляються голосувати за відставку голови Верховної Ради викликають в "ті чи інші приміщення", наприклад, на Банкову, де починають розповідати, що потрібно робити в парламенті, як голосувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини