Головна Новини Політика президент Зеленському пропонували евакуювати людей за рік до вторгнення: чому він відмовився від цієї ідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському пропонували евакуювати людей за рік до вторгнення: чому він відмовився від цієї ідеї

Шлях, який пропонували Україні, президент вважав неправильним

28 травня 2022, 14:36
Поділіться публікацією:

Рік тому Україні надходила пропозиція про те, щоб розпочати евакуацію людей із країни. Однак, на його думку, це могло призвести до паніки та знищення економіки. Про це президент України розповів у інтерв'ю нідерландському виданню Nieuwsuur.

Зеленському пропонували евакуювати людей за рік до вторгнення: чому він відмовився від цієї ідеї

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

За словами Зеленського, до вторгнення Росії на територію України країна, безсумнівно, готувалася і ніхто не виключав, що це може статися будь-якої миті. Проте шлях, який за рік до вторгнення пропонували Україні, він вважав неправильним.

"Шлях, який пропонувався нам – бити в дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це потрібно було робити за рік до вторгнення, я вважаю, що був неправильним, бо сіяти паніку в нашому суспільстві не треба. Все це вдарить по фінансовій ситуації, бюджету та економіці", – зазначив Зеленський.

Президент також наголосив, що існували дуже великі ризики. Якби цей план був реалізований раніше часу, української економіки вже просто не було б.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що Зеленський розповів про тяжкі бої за Лиман та Сєверодонецьк. За словами президента України, російські загарбники намагаються досягти своєї мети, яка збиралася за кілька днів після 24 лютого, хоча б на 100 днів війни.

Також портал "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Володимир Зеленський розповів, коли та за яких умов може закінчитися війна в Україні. Президент заявив, що завершення війни Росії проти України залежить одразу від деяких речей.

Сайт коментарі раніше писав про те, що Зеленський звинуватив світ у заграванні з ворогом і катастрофі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

28 травня 2022, 16:02

Для корупції свій народ це витратний матеріал.


Новини