Головна Новини Політика президент "Катастрофічне розгортання подій можна було зупинити, якби сильні світу не загравали з Росією",- Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Катастрофічне розгортання подій можна було зупинити, якби сильні світу не загравали з Росією",- Зеленський

Зеленський звинуватив світ у заграванні з ворогом та катастрофі, що сталася

27 травня 2022, 00:10 comments1152
Поділіться публікацією:

Президент України у своєму черговому зверненні звинуватив сильних світу у заграванні з росією. Володимир Зеленський переконаний, що катастрофічне розгортання подій все ж таки можна було б зупинити. Про це він заявив, виступаючи перед народом України, 26 травня, у день, коли припинив роботу Донецький аеропорт.

"Катастрофічне розгортання подій можна було зупинити, якби сильні світу не загравали з Росією",- Зеленський

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Президент звинуватив світ у заграванні з ворогом та катастрофі, що сталася.

"Рівно вісім років тому, 26 травня припинив роботу Донецький аеропорт. Того дня, мабуть, ніхто взагалі не передбачав, як будуть розвиватися події на Донбасі протягом цих років. А потім – і в усій Україні після повномасштабного вторгнення. Але й того дня, і в будь-який день потім, і сьогодні можна впевнено сказати дві речі. Перше. Україна завжди буде незалежною державою, і її не зламати. Питання лише в тому, яку ціну доведеться заплатити нашому народу за свою свободу, а Росії – за цю безглузду війну проти нас. І- друге. Катастрофічне розгортання подій все ж таки можна було б зупинити, якби світ поставився до ситуації в Україні як до своєї ситуації. Якби сильні світу цього не загравали з Росією, а реально натиснули заради припинення війни",- заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, коли можна буде закінчити війнуВійна, яка йде в Україні, може бути закінчена, якщо так вирішить той, хто її розв'язав, тобто президент Росії Володимир Путін. Рішення про припинення війни Путін може ухвалити лише в тому випадку, якщо перестане жити в якійсь потойбічній реальності. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини