Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, коли можна буде закінчити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли можна буде закінчити війну

Президент заявив, що завершення війни Росії проти України залежить одразу від деяких речей

25 травня 2022, 10:55 comments1503
Поділіться публікацією:

Війна, яка йде в Україні, може бути закінчена, якщо так вирішить той, хто її розв'язав, тобто президент Росії Володимир Путін. Рішення про припинення війни Путін може ухвалити лише в тому випадку, якщо перестане жити в якійсь потойбічній реальності. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на трансляцію "Українського сніданку" у Давосі.

Зеленський розповів, коли можна буде закінчити війну

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Що стосується того, коли ця війна може закінчитися, я думаю, це залежить від деяких речей. Насамперед від бажання різних сторін, бажання об'єднаного Заходу з приводу міцності та озброєння, фінансової міцності України, бажання об'єднаного Заходу не боятися воювати з РФ, воювати у цій гібридній війні по-різному, не своїми людьми", — заявив президент.

За словами Зеленського, завершення війни також залежить від бажання Росії, оскільки війна закінчиться у будь-якому разі. Всім зрозуміло, що є військова частина війни і після неї у будь-якому випадку буде мирний процес і стіл переговорів і буде мир. Питання з ким Україна домовлятиметься, з яким президентом Росії. Це також залежить від бажання чинного президента Росії.

На думку президента, чинний президент РФ не усвідомлює те, що відбувається. Коли Володимир Путін буде готовий вийти в реальність, він точно зрозуміє, що треба закінчувати розпочату війну. І тоді можна буде спробувати йти дипломатичними цілями, якщо буде не пізно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бунт у лавах окупантів: війська "ДНР" відмовилися воювати за "чужу республіку "ЛНР".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини