Головна Новини Політика зовнішня політика "Там і ракетні удари, й авіація – усе": Зеленський розповів про важкі бої за Лиман і Сєвєродонецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

"Там і ракетні удари, й авіація – усе": Зеленський розповів про важкі бої за Лиман і Сєвєродонецьк

Зеленський визнав, що ситуація на лінії фронту надзвичайно важка

28 травня 2022, 00:04
Поділіться публікацією:

Очільник України Володимир Зеленський визнає, що ситуація на донецькій лінії  фронту дуже тяжка, проте російські  загарбники марять сподіваннями, що надовго закріпляться в Лимані чи в місті Сєвєродонецьк. Про це він заявив у вечірньому зверненні.

"Там і ракетні удари, й авіація – усе": Зеленський розповів про важкі бої за Лиман і Сєвєродонецьк

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 

"Як це і передбачалося — дуже-дуже важка ситуація. Окупанти намагаються хоча б на 100 днів війни досягнути тих цілей, які сподівалися реалізувати за перші дні після 24 лютого",- сказав він.

Як сказав президент, окупанти мають в донецькому регіоні багато артилерії, їх резерви є максимальними. Тому здійснюють ракетні удари, задіяли авіацію – все. Наші захисники мужньо обороняють країну, так як це дозволяють оборонні ресурси. Робиться все, щоб його посилити, і він найближчим часом посилиться.

 

 "Якщо окупанти думають, що Лиман чи Сєвєродонецьк будуть їхні – то вони помиляються. Донбас буде в Україні! Тому що це – ми, це – наша сутність! ",- наголосив Зеленський

 За словами глави держави,  коли   рф принесе туди руйнацію і страждання,  українці таки відновлять кожне місто  цього регіону, всі громади. В Донбасі немає, і не  існуватиме жодної реальної альтернативи українському  прапору,- резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Катастрофічне розгортання подій можна було зупинити, якби сильні світу не загравали з Росією",- Зеленський. Президент України у своєму черговому зверненні звинуватив сильних світу у заграванні з росією. Володимир Зеленський переконаний, що катастрофічне розгортання подій все ж таки можна було б зупинити. Про це він заявив, виступаючи перед народом України, 26 травня, у день, коли припинив роботу Донецький аеропорт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини