Головна Новини Політика президент Зеленський визначився з кандидатурою на пост голови Міноборони в разі відставки Тарана
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський визначився з кандидатурою на пост голови Міноборони в разі відставки Тарана

Конкретних прізвищ Арахамія не назвав

22 жовтня 2021, 18:09
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський визначився з можливим кандидатом на посаду голови Міноборони, якщо чинний міністр Андрій Таран піде у відставку. Такою інформацією поділився голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "Інтерфакс-Україна".

Зеленський визначився з кандидатурою на пост голови Міноборони в разі відставки Тарана

Міноборони - фото з відкритих джерел

Зазначається, що конкретних прізвищ Арахамія не озвучив.

"Претенденти на посаду міністра оборони вже є, і є вже остаточне рішення президента, але не можу його ще озвучувати", — сказав нардеп.

На питання, чи може народна обраниця Ірина Верещук стати міністром оборони, в разі відходу Андрія Тарана, Арахамія не дав конкретної відповіді. Однак, політик сказав:

"Ми за рівність усіх громадян".

Крім того, голова фракції СН зазначив, що питання відставки з посади голови Міноборони можуть розглянути "протягом двох-трьох тижнів".

Нагадаємо, що раніше Ірина Верещук висловила готовність зайняти пост голови Міністерства оборони. Нардеп зазначила, що в "Слугу народу" дійсно обговорювалася її кандидатура. При цьому Давид Арахамія заявляв, що жінка — міністр оборони — нормальна практика для західних країн, тому його колега має всі шанси отримати цю посаду.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося про можливі кадрові зміни в Кабінеті Міністрів України. За словами політолога Олексія Голубоцького, "на вихід" попросять ще п'ятірку міністрів. У їх числі, на думку експерта, Денис Малюська, Олександр Ткаченко, Олег Немчінов та інші. Політолог зазначає, заяву про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського стало першим кроком у кадрових ротаціях в уряді, які неодноразово анонсувалися ще з середини літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

23 жовтня 2021, 21:37

зеленский ты хуйло пулю тебе в лоб!!!


Новини