Головна Новини Політика президент Зеленський назвав болюче для України питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав болюче для України питання

Ця тема буде підніматися на зустрічі з президентом США Джо Байденом

1 вересня 2021, 10:47
Поділіться публікацією:

Тема тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу — стане першим питанням, з якого почнеться зустріч глав держав України і США Володимира Зеленського і Джо Байдена. Також на зустрічі президенти планують обговорити запуск російського скандального газопроводу "Північний потік-2", який, за словами українського лідера, є болючим питанням для нашої держави. Про це Зеленський розповів "Cуспільному" під час візиту в США.

Зеленський назвав болюче для України питання

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Президент України зазначив, що переговори з Байденом не будуть відбуватися просто в форматі "запитання — відповідь". Це буде серйозна зустріч, що має кілька секторів бесіди. Зеленський також додав, що в його планах почати переговори з питань тимчасово окупованих переговорів.

Крім того, поза увагою на зустрічі не залишать і тему запуску скандально відомого "Північного потоку-2":

"У нас є болюче питання" Північний потік-2. Якщо він буде добудований, а всі говорять, що він буде добудований, то ми поборемося з тим, як він буде працювати ", — повідомив український лідер і зазначив, що в випадків запуску газопроводу, Україна хотіла б отримати від США гарантії у вигляді нових санкцій проти РФ.

Нагадаємо, що 31 серпня президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська прибули до Вашингтона в рамках офіційного візиту в США. Експерти підвели перші підсумки візиту української делегації на чолі з президентом в Сполучені Штати, розповівши, що можна вважати проривом, а що — провалом. Зважаючи на це — чого чекати від майбутньої зустрічі Зеленського з Байденом.

Зокрема, керівник Фундації "Вища школа професійної політики" Олег Вострих акцентує, що візит відбувається в не найзручніше для цього час.

Видання "Коментарі" також розповідало, чи буде спільна конференція Зеленського з Байденом після переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

kiska

1 вересня 2021, 11:46

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини