Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський прокоментував можливість запровадження Україною візового режиму з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував можливість запровадження Україною візового режиму з Росією

Останнім часом у Верховній раді виступають із ініціативою запровадити візовий режим із РФ

23 лютого 2022, 17:28
Поділіться публікацією:

Державний голова Володимир Зеленський прокоментував можливість запровадження Україною візового режиму із Російською Федерацією. Президент зазначив, що все залежатиме від подальших дій із боку Росії. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на заяви Зеленського на брифінгу.

Зеленський прокоментував можливість запровадження Україною візового режиму з Росією

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

"У мене є багато пропозицій від нашої команди щодо нашої реакції. Вони пов'язані із подальшими кроками РФ", — повідомив президент України.

Зазначається, що останніми днями в українському парламенті виступають з ініціативою запровадження візового режиму з РФ, а також розрив дипломатичних відносин з державою-агресором.

Нагадаємо, що політолог Максим Джигун назвав три сценарії подальшої події російсько-українського конфлікту. Один з них, найкритичніший, початок великої війни, яку може розв'язати Росія. Експерт зазначив, що у своєму зверненні Володимир Путін говорив про Україну як державу з ненавистю. З позиції президента Росії наша країна не має права на існування, а українців також не існує.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" — Президент Володимир Зеленський звернувся після того, як Росія визнала "незалежність" окупованих районів Донецької та Луганської областей. За словами Зеленського, РФ порушує суверенітет та територіальну цілісність України та легалізує свої війська на Донбасі, які там перебували з 2014 року. Експерти розповіли, що можна сказати щодо реакції української влади на даний момент і як ситуація може розвиватися далі.

Читайте також: Блінкен відмовився від зустрічі з Лавровим, а Байден від саміту з Путіним. Невже США виходять із переговорного процесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерій

24 лютого 2022, 01:06

Якщо не ввести візовий режим, як мінімум, Україну заполонять взводи, роти, російських військових і будуть бити українців в тилу. Як дурні, робимо ту ж саму помилку, що і в 2014 році. Іде війна, забороніть взагалі в'їзд росіян. До яких пір руки в президента будуть труситися?


Новини