Головна Новини Політика зовнішня політика Українським військовим у зоні ООС приходять смс-повідомлення із залякуваннями (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українським військовим у зоні ООС приходять смс-повідомлення із залякуваннями (ФОТО)

За інформацією ЗМІ, смс-ки із залякуванням отримали всі бійці 54 бригади

23 лютого 2022, 12:12 comments1463
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовцям України, які перебувають у зоні ООС на телефони надходять повідомлення із залякуваннями. Про це пише видання ТСН.

Українським військовим у зоні ООС приходять смс-повідомлення із залякуваннями (ФОТО)

Бійцям у зоні ООС надходять повідомлення із залякуваннями

Як передає ЗМІ, українським бійцям на сході країни надходять смс-повідомлення із залякуваннями. Наголошується, що розсилання здійснюється з номера українського мобільного оператора.

"Москва дала добро на застосування ЗС РФ на Донбасі. Ще є час врятувати своє життя та залишити зону ООС", — передає видання текст повідомлення.

Повідомляється, що такі повідомлення порадували наших бійців на передовій.

Як передає ТСН, смс-ки із залякуванням отримали усі бійці 54 бригади.

Українським військовим у зоні ООС приходять смс-повідомлення із залякуваннями (ФОТО) - фото 2

Фото: ТСН.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що російські мільярдери біднішають через агресію РФ проти України: статки стрімко скорочуються. Капітал олігарха Геннадія Тимченка скоротився майже на третину.

Читайте також про те, що Верховна Рада сьогодні може запровадити надзвичайний стан. Рішення ВР стосуватиметься лише кількох областей, а не всієї території України. Які області розглядатимуться. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Блінкен відмовився від зустрічі з Лавровим, а Байден – від саміту з Путіним. Невже США виходять із переговорного процесу? Білий дім готовий розглянути можливість проведення зустрічі президентів за умови, якщо Росія піде на деескалацію конфлікту та відведе свої війська від України. Докладно про це читайте у нашій статті.

"Коментарі" також повідомляли, що в МЗС України видали термінові рекомендації тим українцям, які зараз у РФ. МЗС рекомендує громадянам України утриматися від будь-яких поїздок до Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини