Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, чи варто Зеленському зустрічатися з Путіним в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, чи варто Зеленському зустрічатися з Путіним в Москві

Перший український президент вважає неможливою поїздку Володимира Зеленського в Росію

23 квітня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Українське суспільство зацікавлено очікує, чим закінчиться історія з ймовірними двосторонніми переговорами українського і російського президента. Багато хто робить припущення, де саме вони можуть відбутися. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ із питань Донбасу Леоніда Кравчука, в Москві зустрічі точно не трапиться. Інформацію передає видання "Лівий берег".

Кравчук розповів, чи варто Зеленському зустрічатися з Путіним в Москві

Кравчук проти поїздки Зеленського до Москви. Фото: РИА Новости

Такою стала реакція Кравчука на недавнє "запрошення" Зеленському, яке прозвучало від Володимира Путіна. Мовляв, якщо хочете налагодити дипломатичні відносини між країнами, ласкаво просимо в Росію.

Кравчук вважає, що питання війни на Донбасі у жодному разі не буде обговорюватися в Москві. Разом із цим політик переконаний, що в разі необхідності подібні двосторонні переговори можна організувати на території будь-якої іншої країни, яка виступить "нейтральною стороною".

Серед країн, які б підійшли для діалогу України та Росії в особі глав держав, Кравчук назвав Швейцарію і Фінляндію. Також політик не заперечує і будь-які інші варіанти.

Додамо, що, за словами Кравчука, сам би він теж не поїхав до Москви, наприклад, домовлятися з главою російської делегації в ТКГ Борисом Гризловим.

Росія є агресором, підкреслив Леонід Кравчук. Тому представникам українського уряду не варто їздити в Кремль.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що ж про можливу зустріч Зеленського з Путіним думають українські експерти. Фахівці вважають, що "нормандський формат" російському президенту більше не цікавий. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, хто може стати посередником у діалозі між главами української та російської держав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини