Головна Новини Політика зовнішня політика Стратегія залякування не працює. Цей раунд РФ програла, - Кулеба
commentss НОВИНИ Всі новини

Стратегія залякування не працює. Цей раунд РФ програла, - Кулеба

Багато країн надали Україні допомогу як військову, так і економічну

4 лютого 2022, 11:43
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував українсько-російські відносини та завив, що стратегія залякування, яку використовує Росія, не працює. Глава українського МЗС висловив думку, що РФ "програла цей раунд". Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра.

Стратегія залякування не працює. Цей раунд РФ програла, - Кулеба

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

Кулеба звернув увагу, що Україні надана допомога від різних країн – найновіше озброєння від Польщі з Чехією, економічна допомога у розмірі 88 млн фунтів стерлінгів від Великобританії. До того ж Нідерланди заявили про готовність відкрити нові можливості для торгівлі та інвестицій, а держави Бухарестської дев'ятки готові надати нашій країні військову допомогу.

"Стратегія залякування не працює. Цей раунд РФ програла. Ми продовжуватимемо посилюватися", — сказав очільник МЗС.

Зазначимо, що напередодні міністр закордонних справ України заявив, що агресія РФ закінчиться лише в тому випадку, коли війська країни-агресора залишать територію окупованого Криму та Донбасу. При цьому глава відомства зазначив, що головна мета нашої держави – змусити Москву піти на поступки.

Кулеба також прокоментував переговори Заходу та РФ щодо гарантій безпеки. Зокрема, він заявив, що західним країнам не слід давати відповіді на вимоги Росія, а самим вимагати пояснень. За словами глави МЗС, Захід зробив помилку, дозволивши країні-агресорові "нав'язати дискусію".

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" — Питання принципу: Кулеба розповів , чи піде Україна на прямі переговори з ватажками псевдореспублік "Л/ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини