Головна Новини Політика зовнішня політика Хто записав Медведчука до лав українських націоналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто записав Медведчука до лав українських націоналістів

Російський президент назвав свого кума націоналістом

30 червня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін вважає свого кума, а за сумісництвом українського бізнесмена, народного депутата і голову політичної партії "Опозиційний блок — За життя" (ОПЗЖ) Віктора Медведчука українським націоналістом. Про це він заявив під час ефіру чергової щорічної прямої лінії з російським гарантом.

Хто записав Медведчука до лав українських націоналістів

Путін та Медведчук - фото: РІА

Коментуючи ситуацію зі звинуваченням Медведчука у державній зраді та його арештом, глава РФ засудив українську владу й підкреслив політичний аспект справи, адже його родича "закрили напередодні виборчої кампанії".

"Ось, Віктора Медведчука, який, на мій погляд, є українським націоналістом, замкнули напередодні виборчої кампанії будинку. Приймаються рішення абсолютно незаконні і неконституційні", — сказав Путін.

Також, на думку російського президента, українська влада не дозволяє вибудувати і зміцнити нормальні відносини з Росією, чим робить собі тільки гірше.

Нагадаємо, 17 травня журналісти Bihus.Info опублікували десятки записів, на яких нібито звучить голос голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука з представниками окупантів на Донбасі, так і наближеними до президента РФ Володимира Путіна.

Раніше "Коментарі" писали, що Київський апеляційний суд прийняв рішення щодо обрання запобіжного заходу для Віктора Медведчука - політик повинен знаходитися під домашнім арештом до 9 липня.

В ході судового засідання запобіжний захід, яку 13 травня політику обрав Печерський районний суд Києва, оскаржували і адвокати, і прокурори. Обидві сторони не згодні з судовим рішенням. Про доводи сторони захисту і звинувачення розповів нардеп від фракції ОПЗЖ Ренат Кузьмін. Він також повідомив, що депутати фракції ОПЗЖ подали заяви про передачу Медведчука під особисту поруку. Однак суд відмовив їм у цьому.

Також ми повідомляли, що Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку офіційно повідомлено про підозру у державної зради і замаху на розграбування природних ресурсів окупованого Криму. Історик, політолог, правозахисник В'ячеслав Лихачов розповів виданню "Коментарі", чи приведуть ці події до загострення на Донбасі, або навпаки — зможуть примусити Кремль до світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

30 червня 2021, 16:35

подобных подонков , как КОЗАК и МЕЛВЕДЧУК нужно ростреливать в течении трёх дней,как при И.В.СТАЛИНЕ.Игначе народ УКРАИНЫ не избавиться от этих предателей и поддонков.

Ігор

30 червня 2021, 13:20

Якщо поведінка і результат однакові, як у всіх москалів, замаскованих вишиванками, то чому не поставити ознаку «=» між ними? Руйнівною для України є будь-яка проросійська діяльність, наші продажні «патріоти» в цьому досягли значного успіху, починаючи з втрати державності 1919 року. Ніхто Медведчука не закривав та не переслідує, депутати від ВО «Свобода» навіть допомагають уникнути санкцій РНБО, продавши йому «чистий» телеканал. Просто зараз Медведчуку треба витрачати більше рублів на купівлю наших «патріотів».


Новини