Головна Новини Політика зовнішня політика ХАМАС визнав свою "помилку"
commentss НОВИНИ Всі новини

ХАМАС визнав свою "помилку"

Масове вбивство цивільних ізраїльтян спершу у ХАМАС називали вигадками ЦАХАЛ

14 жовтня 2023, 20:59 comments5769
Поділіться публікацією:

Лідер ХАМАС заявив, що вбивати цивільних в Ізраїлі не планувалося. Про це повідомляють "Коментарі". Халед аль-Машааль пояснив жертви серед мирного населення "помилками" під час воєнних дій.

ХАМАС визнав свою "помилку"

ЦАХАЛ готовий увійти до сектору Газа

Таку заяву бойовики зробили за тиждень бойових дій. Спершу вони заявляли, що численні відео із вбивствами цивільних в Ізраїлі сфабриковано ізраїльською армією.

Нагадаємо, що першого дня вторгнення бойовики ХАМАС проникли в найближчі до сектора Газа території. Вони розстріляли 260 учасників музичного фестивалю, жителів кібуцу Кфар-Аза, численних ізраїльтян, які рухалися трасами — по їх авто відкривався вогонь на враження. За даними ізраїльської сторони, було вбито 1200-1300 ізраїльтян, серед яких військовими були лише 186 людей. В Ізраїлі масовість убивств — понад тисячу людей на день — порівняли з Голокостом.

Крім того, міністр оборони Ізраїлю стверджував про масові зґвалтування, а канцелярія прем'єр-міністра Ізраїлю опублікувала фотографії вбитих немовлят, тіла деяких з яких також були спалені.

Після цього міністр оборони Ізраїлю заявив, що ЦАХАЛ бореться з тваринами в людській подобі і він знімає будь-які обмеження з військових єврейської держави.

"Зараз сили ЦАХАЛу, спираючись на великі логістичні зусилля та завершуючи мобілізацію сотень тисяч резервістів, готуються до реалізації широкого спектру наступальних оперативних планів, які включають серед іншого комплексний та скоординований напад з повітря, моря та землі" — заявляє Армія оборони Ізраїлю зараз, готуючись розширити операцію в секторі Газа, включивши до неї наземну операцію.

На даний момент закінчується ультиматум ЦАХАЛ мирному населенню Гази, від якого вимагали піти на південь — до Єгипту чи південної частини сектора. ХАМАС дав зрозуміти, що не дасть цього зробити населенню Гази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини