Головна Новини Політика зовнішня політика Міністр оборони Ізраїлю розповів подробиці звірств ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Ізраїлю розповів подробиці звірств ХАМАС

Міністр оборони Йоав Галант нагадав про звірства ХАМАС, коли журналісти поставили під сумнів ультиматум ЦАХАЛ мешканцям сектору Газа

13 жовтня 2023, 19:29
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант нагадав журналістам про звірства бойовиків ХАМАС, які жорстоко вбивали цивільне населення Ізраїлю, коли журналісти засумнівалися в тому, що цивільному населенню Гази вистачить 24 години, щоб залишити північну частину сектора. Про це повідомляють "Коментарі".

Міністр оборони Ізраїлю розповів подробиці звірств ХАМАС

Йоав Галант

"Насамперед я хочу нагадати про те, що сталося менше тижня тому. 1200 ізраїльтян були жорстоко вбиті і зґвалтовані. Їх палили живцем, дітей зв'язували і стріляли їм у руки. Це ХАМАС. Це ІДІЛ у Газі, — заявив Йоав Галант. — По-друге, Ізраїль ніколи не буде стріляти по мирних жителях цілеспрямовано. Ми говоримо — йдіть на південь. ХАМАС маскується під цивільних. Тому нам потрібно розділити їх. Ті, хто хоче врятувати своє життя — вирушайте на південь. Ми хочемо знищити ХАМАС. Знищити його в Газі та за його межами. Вони не можуть жити з цивілізованими людьми".

ХАМАС Йоав Галант пообіцяв повне знищення.

— Ми скинемо режим ХАМАСу. Ми повністю знищимо їхній військовий потенціал. Ми зробимо так, щоби цієї загрози більше не було на наших кордонах. Це забере багато часу. Це буде смертельно небезпечно, це буде потужно, і це буде назавжди, — заявив міністр оборони Ізраїлю.

Нагадаємо, що напередодні канцелярія прем'єр-міністра Ізраїлю опублікувала фотографії дітей, убитих ХАМАС, ймовірно, у кібуці Кфар-Аза. Тіла деяких із них бойовики спалили. Також ісламісти вбили учасників музичного фестивалю, що проходив біля кордонів сектору Газа та безліч ізраїльтян, автомобілі яких вони розстрілювали на трасах.

Тим часом, Ізраїль поставив ультиматум жителям сектору Газа - полишити північ сектору Газу за 24 години.

Палестина назвала кількість загиблих у секторі Гази.

А Туреччину попросили визначитись, з ким вона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини