Головна Новини Політика зовнішня політика Це може шокувати: Ізраїль опублікував фото вбитих ХАМАС немовлят (18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Це може шокувати: Ізраїль опублікував фото вбитих ХАМАС немовлят (18+)

Раніше ЗМІ заявляли про масове вбивство та обезголовлення єврейських дітей у кібуці Кфар-Аза, але згодом журналістка заявила, що повідомила це зі слів солдатів ЦАХАЛу

12 жовтня 2023, 21:31 comments1897
Поділіться публікацією:

В акаунті канцелярії прем'єр-міністра Ізраїлю опубліковано фотографії немовлят, убитих та спалених терористами ХАМАСу. Про це повідомляють "Коментарі".

Це може шокувати: Ізраїль опублікував фото вбитих ХАМАС немовлят (18+)

Діти, вбиті ХАМАС. Фото опубліковано канцелярією прем'єр-міністра Ізраїлю

На фото можна бачити тіло загиблого немовляти, а також кілька спалених дитячих тіл. Як сказано у підписі до фото, їх було показано прем'єр-міністром Ізраїлю Держсекретарю США Ентоні Блінкену під час його сьогоднішнього візиту до країни.

Правдивість цих фото підтвердив президент США Джо Байден.

"Президент Байден абсолютно правий, назвавши це явним злом. ХАМАС — це ІДІЛ, — заявив у свою чергу ізраїльський прем'єр Нетаньяху. — І так само, як ІДІЛ була розгромлена, також буде розгромлений і ХАМАС. Вони повинні бути вигнані з спільноти націй. Ніякі лідери не повинні зустрічатися з ними, жодна країна не повинна вкривати їх. А той, хто вкриватиме їх, зазнає санкцій".

За останніми даними, під час нападу ХАМАС на Ізраїль було вбито 1300 ізраїльтян, серед яких 186 військових, решта жертв — цивільні. Серед убитих дві сотні учасників музичного фестивалю, ізраїльтяни, яких хамасівці розстрілювали на трасах, відкриваючи вогонь по автомобілях, а також мешканці кібуца Кфар-Аза. За повідомленнями ЗМІ, тут було вбито дві сотні мешканців, серед яких були діти.

Самі хамасівці у день нападу публікували відео розстрілу однієї з єврейських сімей, зокрема дітей.

Після початку відплатного бомбардування сектора Газа представник ХАМАС став заперечувати правдивість цих відео, стверджуючи що вони сфальсифіковані ЦАХАЛ.

Тим часом, Буданов назвав "дуже проблемного" для України російського розвідника.

Медведєв похвалився тисячами нових контрактників у армії РФ.

А повістки в Україні вручатимуть по-новому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 жовтня 2023, 21:30

Як вірити першоджерелам нацизму і геноциду Україна вже знає, вона вже остаточно гине розікраденою. Знают і фермери у ЄС, коли хотіли допомогти з зерном, а отримали демпінг. Тепер нам покажуть тисячі відрізаних голів зарізаних і спалених немовлят. Коли гори відрізані кінцівок будуть показувати щоб виправдати геноцид? Для цього фашистського народу гідність - це шахрайство, а совість - це гроші.


Новини