Головна Новини Політика зовнішня політика Чому домовитися з Росією практично неможливо - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому домовитися з Росією практично неможливо - Кравчук

Росія вбачає себе в особливому статусі "країни-рятівника"

16 лютого 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Голова делегації України у Тристоронній контактній групі та колишній президент України Леонід Кравчук наголосив, що домовитися з Росією про збереження миру та врегулювання ситуації на Донбасі практично неможливо. Про це політик заявив на форумі "Україна 30".

Чому домовитися з Росією практично неможливо - Кравчук

Ситуація на Донбасі: чому неможливо домовитися з Росією. Фото: bm.com.ua

За словами Кравчука, Україні та Росії не дійти до миру через позицію РФ. Кремль вбачає себе в особливому стані "рятівника" Донецьких та Луганських областей.

На думку політика, Росія "надала собі звання посередника, каже, що вона не є стороною конфлікту, і загалом незрозуміла її роль у цьому питанні".

Тому Кравчук повідомляє, що чекати якихось серйозних зрушень у питанні окупації східних українських земель, поки не варто.

Окрім того, за словами голови делегації України у ТКГ, на Донбасі зараз відбувається загострення ситуації, яке не можна ігнорувати та не вживати ніяких заходів.

Нагадаємо, що раніше Кравчук заявив, що наша армія повинна симетрично відповідати на обстріл з боку терористів. На Донбасі стріляють і вбивають. Тому українська сторона не може прикидатися, що нібито ми дотримуємося перемир'я, коли по наших військових стріляють бойовики.

Подібне сказав і президент України після візиту до окупованих територій. За словами глави держави, Україна в будь-якому разі не дозволить російським найманцям зірвати режим припинення вогню та ігнорувати "Мінські домовленості". Українські військові мають повне право відповідати ворогу, якщо він ігнорує перемир'я та починає обстріли.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Америка поступово змінює свою стратегію дій щодо російської агресії на Донбасі. Яку політику приймає США щодо подій на Сході України, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rex

16 лютого 2021, 09:18

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини