Головна Новини Політика президент Україна не дозволить Росії зірвати режим припинення вогню - реакція Зеленського на події в Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не дозволить Росії зірвати режим припинення вогню - реакція Зеленського на події в Донбасі

12 лютого 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський разом з іноземними послами відвідав Схід України та побував поблизу Авдіївки, Промзони, у Шумах та недалеко від ворожих таборів. Саме в цих місцях були зафіксовані масові порушення з боку російських найманців.

Україна не дозволить Росії зірвати режим припинення вогню - реакція Зеленського на події в Донбасі

Ситуація на Сході: Зеленський повідомив про подальшу стратегію України. Фото: vedomosti-ua.com

Зеленський повідомив, що Україна в будь-якому разі не дозволить російським найманцям зірвати режим припинення вогню та ігнорувати "Мінські домовленості".

"Ми в принципі розуміємо, що режим припинення вогню потрібен тільки нам. Ми розуміємо, що сепаратисти хочуть його зірвати. Ми це розуміємо. Але стійкість наших військових говорить про те, що ми не дамо це зробити", – прокоментував Володимир Зеленський.

Окрім того, глава держави заявив, що українські військові мають повне право відповідати ворогу, якщо він ігнорує перемир'я та починає обстріли.

"Наші хлопці прекрасно знають: якщо йде снайперське знищення наших військових – вони повинні знайти адекватну відповідь тим снайперам, які знищили життя наших військових. Саме так вони й роблять", – підкреслив Зеленський.

Також, президент зазначив, що військові не отримують від нього наказів. Вони самі реагують на ситуацію і відповідають так, як вважають за потрібне.

Нагадаємо, що 10-го лютого російські терористичні війська активізували обстріл позицій Збройних сил України на Донбасі із застосуванням безпілотників, осколкових гранат і снайперського вогню. Деталі читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що у Північноатлантичному альянсі зробили важливу заяву з приводу військової допомоги Україні. НАТО продовжить підтримувати нашу країну, як одного з головних стратегічних союзників. Подробиці дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини