Головна Новини Політика зовнішня політика Якою буде нова стратегія США щодо Донбасу - Кравчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде нова стратегія США щодо Донбасу - Кравчук

Американська влада планує переходити до реальних дій

15 лютого 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Глава делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу та колишній український президент Леонід Кравчук повідомив, що Америка поступово змінює свою стратегію дій щодо російської агресії на Донбасі. Про це повідомляє видання Gazeta.ua.

Якою буде нова стратегія США щодо Донбасу - Кравчук

Ситуація на Сході України: якою буде політика США щодо Донбасу. Фото: rbk.ru

Політик зазначає, що американські сили переходять до більш серйозних кроків та починають підтримувати Україну не тільки на словах, а й на ділі. Вперше в політиці США щодо Києва почали з'являтися конкретно визначені плани, а не обіцянки.

Тож тепер можна очікувати, що допомога США стає реальнішою та зможе вплинути на сторону-агресора.

Окрім того, Леонід Кравчук повідомив, що Росія своєю чергою також почала поводити себе більш радикально. За його словами, Москва відкрито планує "забрати" Донбас. Також політик заявив, що останнім часом йдеться "про інтеграцію окупованих територій не до складу України, а  до Росії".

За деякими здогадками Кравчука, Кремль задумується про створення "національно-російських держав" на підконтрольних територіях. Проте Україна ні в якому разі не погодиться на дану концепцію. За словами політика, Київ не збирається здавати свої національні і державні інтереси.

Нагадаємо, що 14-го лютого у Бахмутському районі Донецької області в результаті підриву на вибуховий пристрій загинули троє військовослужбовців Збройних сил. Детальніше про втрати української армії, читайте тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що новий президент Сполучених штатів Америки Джо Байден має намір переглянути закони про покупку, реєстрації та носіння зброї. Таку заяву опублікував сайт Білого дому. Відзначається, що заява Байдена зроблено в річницю стрільби в старшій школі в місті Паркленд, штат Флорида, у 2018 році. Тоді загинули 14 учнів і три вчителі. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини