Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук зробив жорстку заяву по Донбасу: "Вбивають"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук зробив жорстку заяву по Донбасу: "Вбивають"

Повинна бути відповідь

15 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук зробив жорстку заяву щодо війни на Донбасі. Він вважає, що наша сторона повинна симетрично відповідати на обстріл з боку терористів. Про це повідомляє видання "Інтерфакс-Україна".

Кравчук зробив жорстку заяву по Донбасу: "Вбивають"

Кравчук. Фото: Google

За словами Кравчука, Україна повинна жорстко відповідати на кожне порушення режиму припинення вогню з боку військ РФ і бойовиків. Він сказав, що на Донбасі стріляють і вбивають. Тому українська сторона не може прикидатися, що нібито ми дотримуємося перемир'я, коли по наших військових стріляють бойовики.

Він сказав, що на кожен постріл повинен бути аналогічна відповідь з боку ВСУ. Перший президент також сказав, що вороги України, які їздять в Москву для того, щоб домовлятися з Путіним про те, щоб перешкодити Україні стати незалежною державою повинні відповідати по закону перед українським народом.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він вніс на розгляд ТКГ план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "Планом Кравчука". Він передбачав проведення виборів на Донбасі в березні 2021 року і виведення всіх збройних формувань з окупованих територій.

Попередником Кравчука на посаді глави української делегації був другий президент України Леонід Кучма, який очолював її двічі з 2015 по 2018 і з 2019 по 2020 роки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії заявили про можливе визнання і приєднання "ЛНР-ДНР".

Читайте також заяву Кравчука про одну з його головних помилок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

15 лютого 2021, 17:34

А мы с ними торгуемся )) https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/gerus-iniciiruet-zakonoproekt-ob-ogranichenii-importa-energonositeley-iz-rossii


Новини