Головна Новини Політика внутрішня політика Виборці Медведчука не розуміють, чому депутати піддаються репресіям, - Німченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Виборці Медведчука не розуміють, чому депутати піддаються репресіям, - Німченко

Народний депутат від ОПЗЖ Німченко заявив, що виборці Медведчука обурені тим, що лідер опозиції не має змоги представляти їх інтереси в парламенті

24 вересня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Акцію протесту під Верховною Радою України прийшли підтримати понад 6 тисяч осіб. Мітингувальники вимагають від влади відповіді, на якій підставі тримають під домашнім арештом голову Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Про це, спілкуючись з журналістами в кулуарах Верховної Ради, заявив народний депутат від ОПЗЖ Василь Німченко, передає видання "112 Україна".

Виборці Медведчука не розуміють, чому депутати піддаються репресіям, - Німченко

Василь Німченко. Фото Пресслужба "Опозиційної платформи - За життя"

Парламентарій підкреслив, що виборці, які віддали свої голоси за партію і яких майже два мільйони, обурені тим, що лідер опозиції не має змоги представляти їх інтереси в парламенті.

"Він представляє виборців. Він позбавлений можливості виконувати волевиявлення представників народу, а їх — 1 мільйон 800 тисяч осіб, які підтримали його ідеологію народовладдя, ідеологію рівності, ідеологію відновлення промислового потенціалу нашої країни. У чому не правий Віктор Медведчук, який показав, де крадуть гроші і чому злетіли до небес тарифи? Звичайно ж, він неугодний владі, звичайно ж, влада не сприймає справедливі вимоги, які йдуть з боку Віктора Володимировича. Ось чому його ізолювали", — сказав Німченко, додавши, що люди обурені тим, що в Україні депутати піддаються репресіям за свої політичні погляди.

Крім того, народний депутат висловився щодо порядку денного сьогоднішнього засідання Верховної Ради.

Зокрема, він зазначив, що законопроект про олігархів, який збираються розглядати депутати, спрямований для вивчення Венеціанської комісії і не готовий до розгляду. Що стосується законопроекту про зміни податкової системи, який також внесений до порядку денного, то, на думку Німченка, він істотно знизить поповнення державного бюджету за рахунок податків.

На закінчення парламентарій нагадав, що ОПЗЖ не підтримує відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова, вважаючи розгляд цього питання за відсутності голови ВР неконституційним, неетичним і аморальним.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що під Верховною Радою пройшов мітинг ОПЗЖ на підтримку Медведчука. Крім лідерів партії в мітингу також взяли участь представники її регіональних осередків, молодіжного крила ОПЗЖ і рядові українці.  

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло про те, що Росія, завдяки Медведчуку , готова була запропонувати знижку на газ у розмірі 25%. Однак влада відмовилася від неї. Газ коштував би 175 доларів за 1000 кубометрів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" інформував про те, що французькі сенатори виконали обіцянку, дану Медведчуку, і підняли питання про незаконні дії влади в Сенаті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини