Головна Новини Політика внутрішня політика Український депутат назвав вторгнення Росії в Україну "визволенням"
commentss НОВИНИ Всі новини

Український депутат назвав вторгнення Росії в Україну "визволенням"

Ілля Ківа зробив скандальну заяву

29 січня 2022, 17:07 comments1667
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Ківа зробив заяву щодо можливого вторгнення Російської Федерації в Україну. Про це пише видання УНІАН.

Український депутат назвав вторгнення Росії в Україну "визволенням"

Ілля Ківа. Фото: zagittya

Ілля Ківа у своєму офіційному Telegram-каналі заявив, що можливе вторгнення військ Росії в Україну буде для останнього "визволенням".

"Чому ж одразу нападуть? Звільнять!" – передає видання слова Іллі Ківи.

Український депутат назвав вторгнення Росії в Україну ”визволенням” - фото 2

Скріншот: УНІАН.

Зазначимо, що раніше народний обранець уже потрапив у скандали, пов'язані із його заявами. Так, наприкінці минулого року Ківа заявив, що наша країна має увійти до складу Російської Федерації. Таку думку він висловив у ефірі російського телеканалу.

Також політик розстріляв із автомата портрет Степана Бандери. Свій ролик Ківа присвятив Дню визволення Києва від нацистів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у лютому програма "Тисяча за вакцинацію" розширюється — на що можна витратити гроші. Вже наступного місяця люди похилого віку зможуть оплачувати комунальні послуги "ковидною" тисячею. В уряді обіцяють, що незабаром мотивацію вакцинуватися запровадять і для тих, кому 14-18 років

 Сайт "Коментарі" писав про те, що Столтенберг розповів, чому постачання зброї в Україну не має турбувати Росію. У країн-учасниць НАТО сьогодні різні погляди на постачання зброї для України. Водночас, Альянс зобов'язаний надавати підтримку Києву. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що найбагатші люди світу змінили кількість мільярдів у гаманцях. Сума втрачених грошей оцінюється у 85 мільярдів доларів. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Taras

29 січня 2022, 18:18

"Пусть говорит, дабы дурь каждого была видна!". Хоть и давно российский бесноватый царь произнес эти слова, но звучат они современно, как будто про Киву.

Майк

29 січня 2022, 18:05

А почему бы ему самому не освободиться куда-нибудь в Ростов или Воронеж....


Новини