Головна Новини Політика внутрішня політика У СН розповіли, чи планують на з’їзді партії обговорювати позбавлення Разумкова мандата
commentss НОВИНИ Всі новини

У СН розповіли, чи планують на з’їзді партії обговорювати позбавлення Разумкова мандата

За словами Давида Арахамії, на порядку денному такого питання немає

13 листопада 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, чи збираються під час партійного з'їзду ухвалювати рішення про позбавлення екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова мандата депутата. Про це політик повідомив в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", повідомляє УНІАН.

У СН розповіли, чи планують на з’їзді партії обговорювати позбавлення Разумкова мандата

Давид Арахамія. Фото: прес-служба Слуги народу/Facebook

"Мені здається, що окрім страхів самого Разумкова, такої інформації ми не надсилали нікому. У нас справді буде з'їзд. Питання на з'їзді такого немає", — повідомив Арахамія.

"Слуга народу" також зазначив, що станом на сьогодні, на порядку денному немає питання про позбавлення мандата Дмитра Разумкова.

Зазначимо, що напередодні з'їзду "слуг" почала з'являтися інформація, що можуть розглянути питання про позбавлення мандата екс-спікера ВР Дмитра Разумкова. Це не виключив голова партії СН, перший заступник голови Ради Олександр Корнієнко в інтерв'ю Суспільному. Додав інтриги та нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев, заявивши в ефірі програми "Хард з Влащенком" на телеканалі "Україна 24", що Разумков має визначитися — він у фракції "Слуга народу" чи ні. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи вирішуватимуться нардепи "Слуги народу" на такий крок, чи справді їм це потрібно, а також, чи вдасться таким чином збити зростаючий рейтинг екс-спікера Ради.

Раніше "Коментарі" писали, що за словами нардепа 8 скликання Борислава Берези, у суботу, 13 листопада, Дмитра Разумкова може бути позбавлено мандата. Політик зазначив, що це вже остаточне рішення, нібито узгоджене в Офісі президента, тому змін та перегляду воно не підлягає.

Також на порталі – майбутнє Разумкова, Авакова та Яценюка у стінах Ради: що думають експерти .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини