Головна Новини Політика внутрішня політика Кличка запросили на засідання РНБО, але він відмовився: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличка запросили на засідання РНБО, але він відмовився: у чому причина

За словами київського міського голови, йому надійшов дзвінок з Офісу президента із запрошенням на засідання за дві з половиною години до його початку

20 серпня 2021, 15:17
Поділіться публікацією:

Столичного голову Віталія Кличка запросили на засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО), яке мало відбутися сьогодні, 20 серпня. Однак градоначальник був змушений відмовитися від запрошення, оскільки знаходиться у від'їзді. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram.

Кличка запросили на засідання РНБО, але він відмовився: у чому причина

Віталій Кличко - фото з відкритих джерел

За словами київського міського голови, йому надійшов дзвінок з Офісу президента із запрошенням на засідання за дві з половиною години до його початку.

"На жаль, фізично не зможу бути присутнім. Бо після перевірки робіт на Подільсько-Воскресенському мостовому переході вже поїхав з робочою поїздкою у справах Асоціації міст України на Чернігівщину", — написав Кличко.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський на п'ятницю, 20 серпня, скликає нове засідання Ради національної безпеки і оборони. За результатами засідання о 17:30 відбудеться пресбрифінг. За інформацією видання "Obozrevatel", яке дає її з посиланням на власні поінформовані джерела, на цьому засіданні розглянуть питання персональних санкцій проти іноземних громадян — видання припускає, що проти росіян — і питання щодо оборонної промисловості. Які конкретні рішення будуть прийматися по "оборонці" — поки не відомо.

Нагадаємо, що за результатами минулого засідання РНБО Кабміну доручили заборонити в Україні рекламу лікарських препаратів. Детальніше — у публікації порталу "Коментарі".

Крім того, Зеленський схвалив медичну реформу в Україні. На попередніх засіданнях РНБО підсумком ставали санкції проти громадян України та Росії. Щоб уникнути судів, влада вирішила законодавчо заборонити оскарження рішень РНБО в судовому порядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини