Головна Новини Політика внутрішня політика Хто невдовзі може стати новими депутатами "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто невдовзі може стати новими депутатами "Слуги народу"

Стало відомо, хто може стати новими депутатами "Слуги народу" та замінити Костіна та Совгірю

28 липня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

У зв'язку з новими призначеннями депутатів "Слуги народу" на посади генпрокурора України та судді Конституційного суду до парламенту незабаром зайдуть нові депутати. Хто вони та що про них відомо? Про це журналісти порталу "Коментарі" розкажуть у цьому матеріалі.

Хто невдовзі може стати новими депутатами "Слуги народу"

Слуга народу. Фото - УНІАН

27 липня депутата партії "Слуга народу" Андрія Костіна було призначено генеральним прокурором України. Його місце народного депутата може зайняти Михайлюк Артем Олександрович (142 місце у партійному списку "Слуг народу").

Що відомо про Артема Михайлюка:

Михайлюк Артем Олександрович – IT-менеджер, експерт eHealth, бізнес-тренер, підприємець, кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" на парламентських виборах у 2019 році.

Народився 14 березня 1981 року. Вищу освіту отримував у НТУУ "Київський політехнічний інститут". Після закінчення ВНЗ отримав диплом магістра комп'ютерних наук.

Є співзасновником та CEO сервісу Helsi.me. Засновник групи компаній Team Master. Очолював благодійний фонд "Серце до серця".

2019 року брав участь у парламентських виборах від партії "Слуга народу", проте обраний не був.

Хто невдовзі може стати новими депутатами ”Слуги народу” - фото 2

Артем Михайлюк. Фото — Facebook

Також 27 липня депутат "Слуги народу" Ольга Совгіря була затверджена на посаду судді Конституційного суду. Її місце депутата президентської партії може зайняти Васюк Олександр Олександрович (143 місце у партійному списку "Слуг народу").

Що відомо про Олександра Васюка:

Васюк Олександр Олександрович – Виконавчий директор "Асоціації розвитку суддівського самоврядування України". Керівник "Української асоціації штучного інтелекту та робототехніки".

Народився 28 грудня 1994 року в місті Запоріжжі. Вищу освіту здобував у Харківському юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого (юридичний факультет).

2019 року брав участь у парламентських виборах від партії "Слуга народу", проте обраний не був.

Хто невдовзі може стати новими депутатами ”Слуги народу” - фото 3

Олександр Васюк. Фото — Facebook

Зазначимо, що у березні 2022 року народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Сольський став новим міністром аграрної політики та продовольства України. Місце Сольського у "Слузі народу" зайняв Олександр Божков (141-е місце у партійному списку "Слуг народу").

Що відомо про Олександра Божкова:

Божков Олександр Валерійович – народився 1988 року в Маріуполі. Закінчив Київський міжнародний університет.

У мирний час працював у творчих індустріях. Якийсь час Божков був виконавчим продюсером студії "Квартал 95", а також був виконавчим продюсером Першого автомобільного каналу та продюсером проектів на ТРК Україна.

2019 року брав участь у парламентських виборах від партії "Слуга народу", проте обраний не був.

У квітні 2022 року приєднався до фракції "Слуга народу" і зайняв місце Миколи Сольського, який на той час уже обіймав посаду Міністра аграрної політики та продовольства.

Восени 2020 року у Києві сталася ДТП за участю виконавчого продюсера "Квартал 95" Олександра Божкова. За кермом автомобіля Nissan він в'їхав у таксі на вулиці Борщагівській, після чого залишив місце аварії.

Хто невдовзі може стати новими депутатами ”Слуги народу” - фото 4

Олександр Божков. Фото — соцмережі

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Зеленський стурбований тим, що наступний прем'єр Британії може зменшити військову допомогу Україні. Президент також висловив сподівання, що "великий друг України" Джонсон залишиться у британській політиці.

Також портал новин "Коментарі" інформував про те, що на Банковій відреагували на заклик "глави парламенту" Криму захопити Миколаїв та Одесу. Як зазначив радник глави Офісу президента, Костянтинов пропонує стерти із землі кілька великих українських міст та добровільно фіксує власний намір вчинення кримінального правопорушення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини