Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада призначила нового генпрокурора України
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада призначила нового генпрокурора України

За призначення Костіна генпрокурором проголосувало 299 нардепів

27 липня 2022, 13:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Верховна Рада України сьогодні (27 липня) підтримала призначення нового генпрокурора України Андрія Костіна. Про це повідомляє видання ТСН.

Верховна Рада призначила нового генпрокурора України

АНДРЕЙ КОСТІН, ФОТО С САЙТУ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДА"

Як стало відомо, "За" проголосувало 299 народних обранців.

Наголошується, що на призначення генпрокурором Костіна прийшов і сам президент Володимир Зеленський.

Довідково: Костін був народним депутатом України від фракції "Слуга народу". Він ходив у делегацію для участі у Тристоронній контактній групі та працював у робочій підгрупі з політичних питань. Нардеп входить до Національної ради з питань антикорупційної політики. У 2021 році отримав звання Заслужений юрист України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що несподіваний поворот: Джонсон може стати наступним генсеком НАТО – The Telegraph. В Україні позитивно сприйняли новину про можливе нове місце роботи Джонсона. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що чи згодні українці віддати РФ частину території заради миру – опитування. Для 84% українців якісь територіальні поступки неприпустимі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Путін посилює газовий шантаж : про що це говорить – як відреагує Захід. Кремль відкрито показує, як він тепер використовує енергоресурси як шантаж європейців — на кону знову Україна.

Також "Коментарі" інформували про те, що наважиться Росія визнати Україну "терористичною державою": до чого це призведе. Після визнання України "терористичною державою" Росія може офіційно оголосити нам війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/news
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини