Головна Новини Політика кабмін Повернення команди Авакова: хто стане радником нового очільника МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення команди Авакова: хто стане радником нового очільника МВС

До Міністерства внутрішніх справ повертається Антон Геращенко

30 серпня 2021, 13:38
Поділіться публікацією:

Радником голови Міністерства внутрішніх справ Дениса Монастирського стане заступник ексміністра Арсена Авакова — Антон Геращенко, який був звільнений із посади 4 серпня. Про це пише "Сегодня" з посиланням на заяву народного депутата Олексія Гончаренка в ефірі телеканалу "Україна 24".

Повернення команди Авакова: хто стане радником нового очільника МВС

Антон Геращенко - фото з відкритих джерел

Зазначається, що народний обранець підтвердив інформацію про призначення чиновника. Крім того, на запитання ведучого, чому в Міністерство повертаються люди з команди колишнього глави МВС Арсена Авакова, нардеп відповів, що це досить логічно:.

"Вважаю, що у цих людей є відповідний досвід. Та й сам Монастирський, не забуваємо, колись працював помічником народного депутата Антона Геращенка. Тому тепер не дивно, що він запрошує свого колишнього керівника в свою команду", — сказав Гончаренко.

Нагадаємо, що під час урядового засідання 4 серпня, трьох заступників міністра внутрішніх справ, які працювали з Арсеном Аваковим, звільнили. У тому числі позбувся посади заступника міністра і Антон Геращенко. Хоча його кандидатуру могли залишити, але нібито її не затвердив президент Володимир Зеленський.

Раніше в нашому матеріалі йшлося про те, що в липні Верховна Рада 291 голосом відправила главу МВС Арсена Авакова у відставку, а новим міністром внутрішніх справ став Денис Монастирський . "Коментарі" розбиралися разом з експертами, які висновки з цієї ситуації можна зробити і хто отримає найбільшу вигоду від того, що відбувається. Зокрема, політтехнолог Олександр Кондратенко називав відставку Авакова зняттям останнього запобіжника перед кризою.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини