Головна Новини Політика кабмін Експерт оцінив кандидатуру Ляшка на посаду міністра охорони здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт оцінив кандидатуру Ляшка на посаду міністра охорони здоров'я

Фахівець упевнений, що Максим Степанов і Віктор Ляшко обидва відповідальні за провалену вакцинацію проти коронавірусу

16 травня 2021, 02:20
Поділіться публікацією:

Напередодні стало відомо, що очільник Кабміну Денис Шмигаль подав до парламенту подання про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. На його місце нібито може претендувати головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала оцінив для інтернет-видання "Коментарі" можливу кадрова зміна в уряді.

Експерт оцінив кандидатуру Ляшка на посаду міністра охорони здоров'я

Віктор Ляшко - фото: МОЗ

Експерт зазначає, що кадрова політика нинішньої влади не витримує жодної критики і зараз в країні можна спостерігати тому підтвердження:

"Є інформація, що на пост міністра охорони здоров'я збираються ставити головного санітарного лікаря. У нас провалена боротьба з коронавірусом із самого початку. І ми пам'ятаємо, як той же Ляшко, якого зараз пророкують в міністри, розповідав, що деякі заходи можна було не вводити , що українців просто намагалися залякати. І вакцинація насправді — прерогатива Ляшко, а не Степанова. І такі зміни, це що змінювати шило на мило. Ляшко і Степанов — це одна команда, навіть якщо у них між собою були проблеми. Вони обидва відповідальні за повністю провалену боротьбу з ковід-19. І якщо Ляшка зроблять міністром — це знущання над українськими громадянами, над нашою системою охорони здоров'я", — впевнений Віталій Бала.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що не тримається за своє крісло і готова піти у відставку. Вона виключила, що подасть у відставку, якщо справа про можливу державну зраду народного депутата Віктора Медведчука провалиться в суді.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

16 травня 2021, 01:26

Этот баран Виктор Ляшко есть полнейший дебил!!! Гнать его нужно.


Новини