Головна Новини Політика Скандали.Політика Проти Порошенка відкрито ще чотири кримінальні справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти Порошенка відкрито ще чотири кримінальні справи

Тепер із п'ятим президентом України починає судитися Ігор Коломойський

10 липня 2020, 17:05 comments1472
Поділіться публікацією:

Офіс Генерального прокурора України відкрив ще чотири кримінальні справи проти Петра Порошенка за зверненням українського олігарха Ігоря Коломойського по справах "Приватбанку". Про це повідомили адвокати п'ятого президента України.

Проти Порошенка відкрито ще чотири кримінальні справи

Як зазначив один із захисників Порошенко, Ігор Головань, всі звинувачення стосуються націоналізованого "Приватбанку".

"Після завершення досудового слідства у справі про призначення Сергія Семочка у розвідку генеральна прокуратура записала "відосик", де було чітко сказано, що проти Порошенка буде ще багато кримінальних проваджень. Звичайні жителі України пишуть заяви на п'ятого президента, запевнила Венедиктова. І тут ми бачимо, як рядовий житель країни на прізвище Коломойський виступає зі своїм стандартним набором. Це і типу перешкоди господарської діяльності "Приватбанку", і розголошення колишнім президентом банківської таємниці, зловживання службовим становищем, і навіть легалізація коштів, отриманих незаконним шляхом. Як бачите, ще чотири нові справи. Але я вас запевняю, що ефект буде, як і восьмого липня — нульовий, перспектив у цих справ немає", — повідомив Головань.

Другий адвокат Порошенка, Ілля Новіков, зазначив, що це перший випадок, коли Коломойський при підтримці влади вперше вийшов на арену.

"Ми бачили, як влада і олігархи, наближені до неї, діяли до цього. Зараз же Ігор Коломойський вперше з'явився на арені особисто. Зараз настає новий етап у всіх справах проти Порошенка. Це дуже красиво пов'язується з переміщенням навколо відставки голови НБУ, націоналізації "Приватбанку" і не тільки. Справи проти п'ятого президента України — політичні", — підсумував Новіков.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Петро Порошенко звинуватив Володимира Зеленського у злочині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини