Головна Новини Політика Скандали.Політика Заступник голови ОПУ написав заяву про призупинення службових повноважень: перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступник голови ОПУ написав заяву про призупинення службових повноважень: перші подробиці

У заяві Татаров попросив тимчасово відсторонити його від посадових обов'язків

21 грудня 2020, 19:53
Поділіться публікацією:

Скандальний заступник голови Офісу глави держави Олег Татаров, якому представники Національного антикорупційного бюро пред'явили підозру в корупційних діях, вирішив добровільно залишити посаду. Але поки тимчасово — на час проведення кримінального процесу.

Заступник голови ОПУ написав заяву про призупинення службових повноважень: перші подробиці

Таку інформацію надав представникам ЗМІ радник Андрія Єрмака Михайло Подоляк.

За його словами, через резонанс в громадськості і для того, щоб уникнути помилкового трактування результатів процесу, заступник голови Офісу Президента України Олег Татаров написав заяву на ім'я Єрмака про тимчасове призупинення виконання його службових обов'язків, а також попросив передати його пост іншу посадову особу.

Раніше "Коментарі" писали про те, що вручення підозри заступнику глави Офісу Президента Олегу Татарову — це політичний процес, який без оприлюднення доказової бази виглядає, як політична розправа директора НАБУ Артема Ситника. Про це політолог Тарас Семенюк заявив в інтерв'ю журналістам.

Крім того, портал повідомляв про те, що 18 грудня НАБУ повідомило про підозру у вчиненні злочину заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову. Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України. Татарів підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 КК України. Тобто, в реченні або надання службовій особі неправомірної вигоди. На думку слідства, заступник керівника ОП може бути причетний до надання неправомірної вигоди за отримання недостовірного письмового висновку від судового експерта у справі, що стосується заволодіння 81 млн грн Нацгвардії України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини