Головна Новини Політика Скандали.Політика "Я сама познайомила дідуся з Андрійком": внучка Вітольда Фокіна розповіла, як Єрмак призначив його в ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я сама познайомила дідуся з Андрійком": внучка Вітольда Фокіна розповіла, як Єрмак призначив його в ТКГ

Світська левиця і внучка Вітольда Фокіна розповіла про теплі стосунки з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком

13 вересня 2020, 23:23 comments2123
Поділіться публікацією:








Внучка першого прем'єр-міністра Вітольда Фокіна Марія розповіла, що саме вона стала ключовою ланкою, яка сприяла його призначенню в Тристоронню контактну групу в Мінську . У цьому вона зізналася в гламурній хроніці "Світського життя" на каналі "1 + 1".

"Я сама познайомила дідуся з Андрійком": внучка Вітольда Фокіна розповіла, як Єрмак призначив його в ТКГ

Марія зазначила, що давно дружить з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, у них дуже довірчі і теплі відносини. Тому друга особа держави вона в приватних бесідах називає не інакше, як "Андрійком".

"Я сама познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком. Це мій друг. Це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим ... Він і не знав, що Андрій Єрмак — мій хороший друг дитинства. І Андрюші якраз теж була потрібна допомога — допомогти в ситуації ", — зазначила світська левиця в розмові з ведучою.

Марія позначила, що дуже рада, що Єрмак і її дідусь Вітольд Фокін "знайшли спільну мову, як вони можуть закінчити цю війну". Також вона зазначила, що дружить з "Андрійком" з дитинства, а саме зі своїх 18-ти років.

Непомірна балакучість з невимушеним виглядом про справи геополітичної важливості модною дівицею миттю "сколихнули" соцмережі, викликавши гнів, обурення і глузування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Вітольд Фокін став скандальної особистістю в зв'язку з поверненням в політику, рядом висловлювань по Донбасу, які розглядаються такими, що "шкодять національним інтересам", і навіть потрапив в базу "Миротворця" з тих же причин.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини