Головна Новини Політика Скандали.Політика Український стендапер звинуватив депутата в побитті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український стендапер звинуватив депутата в побитті (ВІДЕО)

У мережі було опубліковано відео конфлікту стендапера і депутата

16 лютого 2021, 14:34
Поділіться публікацією:

Український стендапер звинуватив депутата в побитті (ВІДЕО)

Депутат Костянтин Богатов потрапив в центр скандалу - фото: Facebook

Київський стендапер і сценарист "Телебачення Торонто" Влад Капіца звинуватив депутата Київради від партії "Голос" Костянтина Богатова у побитті та в тому, що той зірвав виступ. Про це повідомляє Уніан, посилаючись на розповідь стендапера про те, що трапилося.

На своїй сторінці в Фейсбук Капіца опублікував пост, в якому детально розповів про свій конфлікт із депутатом. Також він опублікував відео, на якому показаний увесь інцидент.

"Перший виступ мого стендап-туру відбулося 14 лютого. Це Київ, я домовився про івент в залі кінотеатру Братислава, в якому ми вже організовували два рази стендап і один раз живий подкаст", — пише на своїй сторінці в Facebook Владислав.

Український стендапер звинуватив депутата в побитті (ВІДЕО) - фото 2

                                                                                                   Владислав Капіца — фото: Facebook

Костянтин Богатов разом з дружиною перебували в залі в якості глядачів. В ході виступу Владислава, політик дорікнув стендапера за лайку на сцені. Він зазначив, що виступ проходить в суспільно-культурному центрі та це не місце, щоб висловлюватися матюками, виступаючи перед публікою.

Варто відзначити, що вхід на захід був 16. Однак навіть цей факт не зупинив депутата і він продовжував стояти на своєму. В результаті розгорівся конфлікт. Все, що відбувається знімали на відео, яке після інциденту було опубліковано в мережі. Там Капіца стверджує, що Богатов вдарив його кулаком по голові. Дружина народного обранця після цього заявила, що стендаперу варто було б підбирати вирази під час виступів.

Глядачі також спробували вступити в розмову з депутатом і пояснити, що вони хочуть слухати виступ таким, яке воно спочатку замислювалося. Тобто, з нецензурними виразами. Але Богатов на це відповів лише: "Ні".

"Люди поки викликали поліцію, я продовжую вести формальний діалог, поки дізнаюся в адмінів, чи є той, хто може вивести його", — зазначив Владислав.

Незабаром на місце прибула поліція. Правоохоронці вивели із залу Богатова, і тільки після цього конфлікт був припинений. Незабаром, дізнавшись про те, що трапилося, на випадок відреагували в партії "Голос".

Колеги депутата засудили його за таку неналежну поведінку. Зі свого боку вони вибачились перед Владиславом. Також вони відзначили, що на найближчих зборах фракції в Київраді Богатов отримає належну оцінку, про що партія повідомить окремо.

Український стендапер звинуватив депутата в побитті (ВІДЕО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, як Україна може позбутися Коломойського, а також про те, що Арестович звинуватив партію Порошенко в роботі за російськими наративами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини