Головна Новини Політика Скандали Арестович звинуватив партію Порошенка в роботі за російськими наративами: "Рівень жіночого гуртожитку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович звинуватив партію Порошенка в роботі за російськими наративами: "Рівень жіночого гуртожитку"

"Ви опустилися до рівня жіночого гуртожитку ПТУ"

16 лютого 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович і народний депутат від партії "Європейська солідарність" влаштували скандал в прямому ефірі на передачі "Свобода Слова" на телеканалі "ICTV".

Арестович звинуватив партію Порошенка в роботі за російськими наративами: "Рівень жіночого гуртожитку"

Фото: скрiншот

Арестович виступив зі звинуваченням на адресу партії Петра Порошенка і заявив, що вони працюють відповідно до російських наративів і деморалізують українських військових.

Речник української делегації сказав, що партія "ЄС" відкрито працює проти національної безпеки, і зазначив, що це офіційна заява.

За словами Арестовича, партія "ЄС" і її спікери "скотилися до рівня жіночого гуртожитку ПТУ", обговорюючи зовнішність президента і розповідаючи про те, як на ньому сидить бронежилет, каска і так далі.

Після слів Арестович Ірина Геращенко покинула ефір. Перед цим вона сказала, що не може знаходитися на передачі, де гості дозволяють собі сексистські висловлювання.

Вона зазначила, що дивним є факт мовчання віце-прем'єра з питань європейської інтеграції, яка була в студії, адже в європейській країні представник влади не може дозволяти собі подібної риторики.

Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу Президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

Арестович також був відомий як блогер, військовий оглядач, актор і колишній офіцер військової розвідки України. Ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський дав 10 днів на пошук винних у загибелі бійців на Донбасі.

Читайте також, чому з Росією не можна домовитися по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Аноним

16 лютого 2021, 23:49

Покинула эфир ! Какая потеря для украинцев ! Брехливая тварь, фуфломётка, скандалистка, демагог, горлохватка. Ушла, вся обосранная, но -- с высоко поднятой головой. Гордо вынесла свою задницу из студии.


Новини