Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, як Україна може позбутися Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Україна може позбутися Коломойського

Такі люди, як Коломойський - наслідок ...

16 лютого 2021, 13:00 comments1422
Поділіться публікацією:

Відомий американський політтехнолог Дейн Уотерс розповів про те, як Україна може позбутися впливу скандального олігарха Ігоря Коломойського. Він назвав головною метою олігарха допомогу самому собі. Про це Уотерс розповів в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Стало відомо, як Україна може позбутися Коломойського

Фото: Унiан

За його словами, кожен український олігарх шкодить країні. Він зазначив, що найважливішим фактором для України є верховенство закону, яке має допомогти досягти успіху.

Уотерс сказав, що Коломойський та інші українські олігархи можуть піддатися кримінальному переслідуванню і законному притягненню до відповідальності.

Він заявив, що кожен український лідер повинен працювати відповідно до законів, як у внутрішній політиці, так і в зовнішній.

Уотерс назвав Коломойського наслідком слабкої економіки, і сказав, що таких людей як він цікавить швидкий заробіток. Саме тому потужна економіка і діючий Основний Закон допоможуть вирішити цю проблему.

Він також зазначив, що Україна сильніше Коломойського, а сам олігарх не буде мешканця вічно, питання тільки в зміні поколінь.

Ігор Коломойський є одним з найбагатших людей України, стабільно потрапляючи в ТОП-10 українського списку Forbes.

З 2014 по 2015 рік він був головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2019 Коломойський заявляв, що Україні потрібно відмовитися від курсу на Захід і взяти гроші у Росії.

Тоді Президент Володимир Зеленський заявляв, що не олігархи визначають зовнішньополітичний курс України, а український народ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Коломойський, Шарій і Портнов можуть потрапити під санкції США.

Читайте також висловлювання Андрія Богдана про смерть українського посла в Китаї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Медя_Вата

16 лютого 2021, 13:14

лучше бы Украина избавилась от медведчука. представьте, что в думе рф сидит проукраинский кум президента Украины...такое даже гипотетически невозможно представить. а у нас можно. ПОЗОР ХОХЛЫ!!!


Новини