Головна Новини Політика Скандали.Політика «Слуга народу» Шевченко похвалився презентами від Лукашенка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуга народу» Шевченко похвалився презентами від Лукашенка (ФОТО)

На зустрічі в Білорусі 20 квітня 2021 року нардепу вручили пляшку горілки і різні «президентські» солодощі

23 квітня 2021, 19:56
Поділіться публікацією:

Недавній скандал із неузгодженою поїздкою "слуги народу" Євгена Шевченка до Білорусі обростає новими подробицями. За інформацією Telegram-каналу "PavlovskyNews", депутат отримав кілька ексклюзивних презентів від Олександра Лукашенка.

«Слуга народу» Шевченко похвалився презентами від Лукашенка (ФОТО)

Шевченко повернувся із Білорусі не з порожніми руками. Фото: пресслужба Лукашенка

Шевченко в подробицях розповів журналістам, які подарунки від самопроголошеного голови Республіки Білорусь йому дісталися. Якщо коротко, то практично всі — їстівні.

Лукашенко вручив Євгену Шевченку спеціальний подарунковий набір під назвою "Президент". Серед його складових — пляшка унікальної горілки, яка проходить спеціальну кремнієву суперфільтрацію. До слова, нардеп уточнив, що алкоголь такої якості розробляли ще в Радянському Союзі. Доступ до подібної горілки був лише у глав тодішніх республік.

Ще із алкоголю нардепу дісталася якась традиційна білоруська настоянка. Із чого саме вона, політик вирішив не уточнювати. Зате сказав, що сам узагалі не п'є, тому всі отримані алкогольні презенти залишить на полиці, як нагадування про зустріч.

Іншими їстівними подарунками стали солодощі, теж "президентські". Як чорний гіркий шоколад, так і цукерки не продаються в магазинах. Подібні десерти роблять винятково на замовлення для вищих осіб Білорусі та їхніх гостей. Як розповів Шевченко, на упаковці для солодощів зображений герб Республіки Білорусь.

Крім цього "слуга народу" отримав від Лукашенка розшите білоруськими майстрами настінне панно із зображенням різних пейзажів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чи існує ймовірність виключення Євгена Шевченка із фракції "СН" через його поїздку в Білорусь. Цікаво, що, на думку експерта, в ОП могли знати про запланований візит. І це нібито пов'язано з розслідуванням справи "вагнерівців". Володимир Манько нагадує, що безпосередньо Зеленський або Єрмак не можуть поїхати до Мінська. Однак деякі деталі з Лукашенком, ймовірно, слід зіставити, щоб не було різночитань. Більше деталей шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, як на думку Лукашенка, Білорусь впливає на українську економіку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини